GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Mainz primește vizita lui Hoffenfeim, echipă pe care a bătut-o cu 5-1 în tur în inferioritate numerică

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2020 11:58

Mainz primește azi, de la ora 16:30, vizita celor de la Hoffenheim. În tur, Mainz a rămas în 10 oameni în minutul 45, după eliminarea lui Baku, la scorul de 1-0 în favoarea sa, iar în minutul 52 s-a văzut egalată. Chiar și așa, a reușit un rezultat surprinzător, tabela de marcaj arătând un neverosimil 5-1 în favoarea sa la finalul partidei. 

Mainz și Hoffenheim sunt în situații diametral opuse înaintea partidei de azi. Gazdele au un punct peste locul de baraj, în vreme ce oaspeții sunt la trei puncte de locul 6, ultimul care duce în Europa League. 

De la revenire, gazdele au câștigat doar 2 puncte în remizele cu Koln și Union Berlin, ambele în deplasare, în vreme ce singura partidă de acasă a fost pierdută categoric, 0-5 cu Leipzig. Golaverajul ultimelor trei etape e catastrofal, 3-8. 

Chiar dacă e departe de locurile primejdioase ale clasamentului, și Hoffenheim se scaldă în ape tulburi. În primele două etape de la reluare a pierdut cu Hertha, 0-3 acasă, a remizat la ultima clasată, Paderborn, 1-1, iar în ultima rundă, pe teren propriu, a reușit să se impună contra modestei FC Koln, scor 3-1. 

Oaspeții au probleme de efectiv înaintea întâlnirii cu Mainz. Belfodil și Hübner sunt indisponibili, iar Adamyan, Grillitsch, Kramaric și Stafylidis sunt incerți. Gazdele stau mult mai bine la acest capitol, doar mijlocașul Danny Latza urmând să absenteze. 

Pont pentru pariuri: Oaspeții marchează în repriza a doua, cota 1.50 la Betfair

Date statistice pentru Mainz - Hoffenheim

  • Atacantul lui Mainz, Mateta, a marcat în ambele partide în care a evoluat contra lui Hoffenheim
  • Golgeterul lui Hoffenheim, Kramaric, incert pentru meciul de azi, a marcat 4 goluri și a dat 3 pase decisive în cele 6 partide în care a jucat contra lui Mainz
  • În meciurile lui Hoffenheim se înregistrează o medie de 11.41 cornere, a doua din Bundesliga
  • Mainz are o medie a posesiei de 45%, în vreme ce media lui Hoffe e de 52%
  • Hoffenheim a obținut mai multe puncte în deplasare (20), decât acasă (19)
  • Mainz a marcat mai multe goluri în deplasare (22), decât acasă (15)
  • În cele 14 meciuri de acasă, Mainz a intra la pauză în avantaj doar de două ori
  • În deplasare, Hoffenheim e ultima în clasamentul pauzei, intrând o singură dată în avantaj la cabine în 13 etape
  • Cel mai bun marcator al lui Mainz e Robin Quaison, cu 12 reușite
  • Jucătorul lui Hoffe eliminat în victoria din tur cu Mainz, Baku, a marcat în remiza din etapa trecută cu Union Berlin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează