GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA CAMPIONILOR

Man. City - Real Madrid: Ca antrenor, Zidane nu a fost eliminat niciodată în optimile competiției

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 17:43 / Actualizat joi, 06 august 2020 17:46

Man. City - Real Madrid, manșa retur a optimilor de finală din Liga Campionilor, este programată vineri, de la ora 22:00. În tur, englezii s-au impus cu 2-1. 

Cele două tabere au câte o absență importantă: gazdele nu pot miza pe Aguero, accidentat, în vreme ce de la oaspeți lipsește căpitanul Sergio Ramos. 

Returul se joacă după mai bine de 5 luni

S-au scurs mai bine de 5 luni de la partida din tur, iar problemele pe care le aveau madrilenii în acea vreme s-au disipat. Echipa a revenit într-un mod convingător după pauza cauzată de pandemie și privește cu încredere manșa retur, convinsă că poate obține calificarea. 

Pentru City, principala problemă rămâne defensiva, care s-a clătinat de multe ori în acest sezon, mai ales în meciurile tari. De partea cealaltă, spaniolii și-au îmbunătățit jocul ofensiv în ultimele luni, iar moralul e la cote înalte după câștigarea campionatului. În plus, Realul a avut și o săptămână în plus de odihnă, deoarece La Liga s-a încheiat pe 19 iulie, iar Premier League, pe 26 iulie. 

Nu în ultimul rând, un argument statistic: madrilenii au câștigat fiecare dintre ultimele 7 deplasări pe care le-au efectuat în ultimii ani în faza optimilor de finală, iar Zinedine Zidane, de când antrenează, nu a fost niciodată eliminat în această fază. 

City a câștigat doar Cupa Ligii în acest sezon

Finalul de sezon din Anglia nu a fost tocmai pe măsura așteptărilor lui City, care a terminat pe locul secund în Premier League, după Liverpool, și a fost eliminată în semifinalele Cupei Angliei de Arsenal, scor 0-2. Înaintea fazelor finale din Liga Campionilor, echipa lui Guardiola are un singur trofeu în actuala ediție, Cupa Ligii. 

De partea cealaltă, Real Madrid a încheiat sezonul intern pe prima poziție din La Liga, iar de la reluarea campionatului, chiar dacă a făcut-o într-un stil minimalist, a avut rezultate foarte consistente, obținând 10 victorii în cele 11 etape.

 În ultima rundă, când era deja campioană, a remizat cu Leganes, 2-2 în deplasare. 

Pont pentru pariuri: X2, cota 2.17 la Betano

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  06 August 2020, 21:01

”***”, ai să primești de la City tot atâtea goluri cu câte ați fentat voi La Liga în ultimele 6 etape, prin loviturile de pedeapsă primite nejustificat, doar așa, că au vrut arbitrii să luați La Liga. O să vă scoată Guardiola fotbalul din cap.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează