GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Man. Utd - Chelsea, semifinala FA Cup: Trupa lui Solskjaer vine după trei victorii consecutive cu Chelsea

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 14:04 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 14:30

Man. United - Chelsea, cea de-a doua semifinală a Cupei Angliei, se dispută azi, de la ora 20:00. În prima semifinală, Arsenal a reușit să elimine deținătoarea trofeului, Manchester City, scor 2-0. 

Dacă ieri, în Arsenal - City, cele două formații veneau după timpi de odihnă identici, azi situația e diferită. Chelsea, care a jucat marți cu Norwich, pe teren propriu (1-0), a avut două zile suplimentare de odihnă, în vreme ce United a evoluat joi la Crystal Palace (2-0). 

Finalul de sezon e o ecuație complicată

Finalul de sezon e unul complicat pentru ambele formații. Cu două etape înaintea încheierii Premier League, între Chelsea și Man. Utd e un singur punct, iar ultimele meciuri sunt complicate. Chelsea mai are de jucat cu Liverpool (d) și Wolves (a), iar United le va întâlni pe West Ham (a) și Leicester (d). 

Așadar, timpul de odihnă după ultimele partide nu e în favoarea trupei lui Solskjaer, dar avantajul meciurilor directe are, totuși, darul de a compensa oarecum situația. În ultimele 6 meciuri directe echipa sa nu a pierdut cu Chelsea, iar pe ultimele 3 le-a și câștigat!

Chiar dacă proximitatea unui trofeu, cel al Cupei Angliei, e tentantă, cei doi antrenori, Frank Lampard și Ole Gunnar Solskjaer, sunt într-o situație dificilă deoarece lupta pentru calificarea în Liga Campionilor este obiectivul numărul 1 din punct de vedere financiar. Motiv pentru care, la partida de azi, este posibil ca aceștia să nu alinieze cele mai bune linii de start. 

Pont pentru pariuri: Pauză sau final X, cota 1.69 la Fortuna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează