GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Manchester City - Chelsea: Încălzirea pentru finala din Liga Campionilor! Trei PONTURI pentru derby-ul zilei în Premier League

Articol de - Publicat sambata, 08 mai 2021 02:06 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 02:06

Manchester City - Chelsea se joacă azi, de la 19:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 35-a din Premier League. Echipa lui Pep Guardiola poate deveni matematic campioană în Anglia în cazul în care va câștiga în fața lui Chelsea.

Manchester City și Chelsea au șansa să-și măsoare forțele în campionat înainte de marea confruntare din finala Ligii Campionilor. Duelul din Premier League pare mai important pentru londonezi, care se luptă să-și asigure locul de Champions League, în timp ce City se va încununa până la urmă campioană indiferent dacă va lua cele trei puncte acum sau dacă va mai aștepta o etapă.

În ultima confruntare directă, Chelsea a învins-o pe City în semifinalele din Cupa Angliei, scor 1-0, și i-a împiedicat pe ”cetățeni” să lupte pentru absolut toate trofeele puse în joc la început de sezon. „Cetățenii” au câștigat Cupa Ligii, urmează să se impună și în Premier League și sunt favoriți la câștigarea Ligii Campionilor, asta chiar dacă Chelsea a făcut victime importante în drumul spre finală.

71 de goluria marcat City în actuala stagiune - cel mai bun atac din Premier League

Dacă aruncăm o privire pe jocurile din campionat, atunci Manchester City s-a impus în trei dintre ultimele cinci confruntări directe, în timp ce Chelsea și-a adjudecat celelalte două partide. Interesant este că din 2015 nu s-a mai bifat nicio remiză între cele două adversare de azi.

CE PUTEM PARIA LA CITY - CHELSEA:

  • Victorie Manchester City - cotă 1,91 la Unibet
  • Peste 1,5 goluri - cotă 1,40 la Betano
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,85 la Superbet

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează