GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

VIDEO Manchester City - PSG » Mbappe e incert - Guardiola joacă iar fără vârf clasic! Trei PONTURI pentru super duelul din Liga Campionilor

Articol de - Publicat marti, 04 mai 2021 10:16 / Actualizat marti, 04 mai 2021 10:40

Manchester City - PSG se joacă azi, de la 22:00, în manșa secundă din semifinalele Ligii Campionilor. În tur, la Paris, englezii s-au impus cu 2-1 și pornesc cu prima șansă la calificarea în ultimul act.

”În fața istoriei” a scris L`Equipe azi pe prima pagină! Parisul are nevoie însă de o seară perfectă pentru a obține calificarea și pentru a juca, pentru a doua oară la rând, în finala UEFA Champions League. Neymar și Di Maria vor fi siguri în atacul lui PSG, semnul de întrebare planând însă asupra lui Kylian Mbappe, după ce super starul campioanei din Franța a acuzat ceva probleme la gambă și nu a efectuat antrenamentul complet de luni.

Presa din Franța scrie că Mbappe va forța mai devreme revenirea pe gazon pentru a-și ajuta echipa în duelul cu Manchester City, dar medicii de la PSG vor fi cei care vor avea ultimul cuvânt, cu puțin înainte de fluierul de start. Gueye, suspendat, și Bernat, în continuare accidentat, sunt oamenii care nu vor evolua sigur pentru PSG.

Legat de absențe, Pep Guardiola este un antrenor mult mai liniștit. Doar Garcia, în carantină, nu va putea fi folosit de Manchester City în returul de foc cu PSG. De Bruyne a fost recuperat complet, după ce belgianul acuzase ceva probleme medicale, și va fi titular în această seară, când Pep va alege din nou o formație fără un vârf clasic. Mahrez, De Bruyne, Foden și Bernardo Silva sunt oamenii din ofensiva lui City, exact ca în partida tur.

TREI PONTURI PENTRU CITY - PSG:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează