GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Manchester City - Wolves: „Cetățenii” caută a 21-a victorie consecutivă! Ce cotă interesantă putem prinde la pariuri

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2021 15:27 / Actualizat marti, 02 martie 2021 15:59

Manchester City și Wolverhampton se întâlnesc într-o partidă care contează pentru etapa a 29-a din Premier League. Confruntarea de pe „Etihad” e programată azi, de la 22:00.

Manchester City traversează o perioadă extraordinară, cu 20 de victorii consecutive în toate competițiile. „Cetățenii” s-au desprins în fruntea ierarhiei din Premier League și au 12 puncte în fața rivalilor de la Manchester United. Neînfrântă în ultimele runde, Wolverhampton vine la Manchester hotărâtă să strice seria perfectă a trupei lui Guardiola.

Wolverhampton e departe de prestațiile foarte bune din sezonul trecut, dar rămâne o echipă extrem de periculoasă. „Lupii” sunt pe poziția a 12-a, cu 34 de puncte, fără șanse reale de a mai lupta pentru un loc de cupe europene.

În meciul tur, City s-a impus cu 3-1, grație golurilor marcate de De Bruyne, Foden și Jesus, iar „cetățenii” pornesc cu prima șansă și în partida de azi. Totuși, City n-are amintiri plăcute de la ultima confruntare de acasă cu Wolves. În sezonul trecut, Wolverhampton i-a stricat planurile lui Guardiola și a câștigat cu 2-0 pe „Etihad”. De altfel, Wolves are două victorii în ultimele trei confruntări cu City.

Guardiola are o singură absență pentru partida cu Wolves: este vorba despre fundașul Ake, care lipsește de mai multă vreme din cauza unei rupturi musculare. Dincolo, Nuno Espirito Santo nu se va putea baza pe Raul Jimenez, încă nerecuperat după accidentarea la cap, Boly, Marcal și Podence.

PONT: Se marchează în ambele reprize - cotă 1,60 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Concordia Chiajna - FC U Craiova: Liderul din Liga 2 debutează în 2021! Ce cotă bună pot aduce oltenii pentru pariori

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează