GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Manchester United - Liverpool: Plouă din nou cu goluri pe Old Trafford? Trei PONTURI cu cote excelente pentru derby-ul etapei în Premier League

Articol de - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 07:00

Manchester United și Liverpool se întâlnesc azi, de la 18:30, în derby-ul etapei a 9-a din Premier League. La ultima întâlnire directă pe Old Trafford s-au marcat șase goluri, „cormoranii” reușind să se impună cu un 4-2 spectaculos.

Cristiano Ronaldo i-a salvat scaunul lui Solskjaer cu gol decisiv în Liga Campionilor, dar CR7 trebuie să fie decisiv și în Premier League, acolo unde United e în corzi: fără victorie de trei etape (două înfrângeri și o remiză). Liverpool e ceva mai relaxată din punct de vedere al clasamentului, o victorie fiind suficientă pentru ca băieții lui Klopp să revină pe poziția a 2-a, la un punct în spatele liderului Chelsea.

La Manchester se vorbește tot mai mult despre o despărțire de managerul Solskjaer. Transferurile importante din ultimele perioade de mercato, totul culminând cu readucerea lui Cristiano Ronaldo, au ridicat și mai mult ștacheta pe „Teatrul Viselor”. Numai că visele fanilor lui United sunt departe de a fi îndeplinite în acest moment.

Manchester United are doar 4 victorii în primele 8 etape din campionat, iar problema e și mai mare dacă ne uităm și la cele două înfrângeri bifate deja de „diavoli”: 0-1 cu Aston Villa și 2-4 cu Leicester. Între aceste insuccese s-a strecurat și remiza cu Everton, 1-1. Solskjaer e încă pe bancă pentru că United a reușit cumva să se salveze în Liga Campionilor: victorii dramatice cu Villarreal și Atalanta, ambele cu Cristiano Ronaldo marcator decisiv.

Liverpool vine pe terenul lui United după ce a pulverizat-o pe Watford, scor 5-0, și după succesul greu cu Atletico Madrid, 3-2, din Liga Campionilor. Moralul trupei lui Klopp e la cel mai înalt nivel, iar vestea că Salah e la un pas să semneze prelungirea contractului a liniștit și mai mult apele la Liverpool.

Absențe importante pentru Manchester United

Varane, Alcantara și Elliott sunt absențele certe pentru meciul de azi. Francezul nu va fi apt în niciun caz pentru United, în timp ce ultimii doi vor rata și ei derby-ul.

Dacă acestea au fost certitudinile în ceea ce privește indisponibilii, lista improbabililor e și mai mare la Manchester United. Bruno Fernandes, Martial și Rashford nu s-au antrenat cu echipa și sunt șanse mici să evolueze din primul minut. Există ceva speranțe la Bruno, dar presa din Marea Britanie crede că niciunul dintre cei trei oameni de atac nu va fi trimis de Solskjaer în echipa de start. Ar fi un mare plus să fie măcar pe banca de rezere.

Trei PONTURI pentru Manchester United - Liverpool:

Barcelona - Real Madrid: „Galacticii” sunt favoriți în primul El Clasico fără Messi! Trei PONTURI pentru super confruntarea de pe Camp Nou
PONTURI PARIURI
Barcelona - Real Madrid: „Galacticii” sunt favoriți în primul El Clasico fără Messi! Trei PONTURI pentru super confruntarea de pe Camp Nou

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează