GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  EUROPA LEAGUE

Manchester United - Sevilla: Pontul tipsterilor Gazetei pentru semifinala Europa League de azi

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2020 14:52 / Actualizat duminica, 16 august 2020 14:53

În martie 2018, Manchester United și Sevilla se întâlneau în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Pe banca englezilor stătea Jose Mourinho, cel care avea să ia o decizie extrem de neinspirată în meciul-retur, decizie care a dus la ratarea calificării. 

În turul din Spania, rezultatul a fost 0-0, iar pentru manșa din retur, antrenorul portughez al lui United a decis să îl blocheze pe Ever Banega, cel mai important jucător de la mijlocul terenului din formația lui Vicenzo Montella. 

Planul nu a dat roade, iar Banega a fost magistral, orchestrând perfect acțiunile ofensive ale formației sale. Spaniolii au avut un procentaj superior al paselor reușite și al ocaziilor de gol, iar în final au obținut calificarea. În ”dubla” de acum doi ani, Sevilla a mai dominat și la un alt capitol, cel al cornerelor, cu un total de 19-7 în favoarea sa. 

În turul anterior, Sevilla a eliminat-o pe Wolves, scor 1-0, în manșă unică. Din nou, fotbaliștii spanioli au avut cifrele statistice de partea lor. Posesia a fost de 73%, raportul ocaziilor de gol a fost de 17-6 și au avut de trei ori mai multe pase reușite. Ever Banega a fost omul cheie la mijloc, oferind de două ori mai multe pase (104) decât întreaga linie mediană a adversarului. 

Banega dă o pasă de golCota 
Da4.50

În privința cornerelor, Sevilla a dominat autoritar, cu 14-0. Faptul că balanța a fost atât de dezechilibrată la acest capitol e justificat de felul în care s-au desfășurat ostilitățile, dar și de abordarea spaniolilor, axată pe posesie și dezvoltarea jocului în benzi. 

Mai multe cornereCota
Sevilla2.05

Pont: Sevilla are minimum 5 cornere, cota 1.60

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close