GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Marți se joacă Argentina - Croația, prima semifinală de la Campionatul Mondial! Messi sau Modrici pentru marea finală? Trei PONTURI bune de jucat

Articol de - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 22:48 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 03:22

Argentina - Croația și Maroc - Franța! Așa arată semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal, ediția din 2022! Marți avem duelul dintre naționalele lui Messi și Modrici, în timp ce miercuri Hakimi încearcă să-i facă față colegului Mbappe!

Ambele dueluri sunt programate pentru ora 21:00

Înainte de accesul în semifinale și de confruntarea directă, Argentina și Croația au avut nevoie de prelungiri și lovituri de departajare ca să se califice. ”Pumele” au depășit ”Portocala Mecanică”, în timp ce croații au produs șocul din sferturi și au trimis acasă Brazilia lui Neymar.

Interesant este că naționala Croației a avut pentru a doua oară nevoie de penalty-uri la această ediție de Cupă Mondială, după ce în optimi a devansat-o pe Japonia. În ambele confruntări de la punctul cu var, portarul lui Dinamo Zagreb, Livakovici, a fost decisiv. Cu niponii a apărat trei penalty-uri, iar cu Brazilia a salvat primul penalty bătut de Rodrygo și a oferit un boost de încredere colegilor.

Croații au ajuns până în semifinale cu tot lotul valid, fără probleme cu accidentări sau suspendări, dar nu același lucru se poate spune despre Argentina. Selecționerul Scaloni va trebui să înlocuiască ambii fundași laterali, după ce Montiel și Acuna au văzut galben și cu Australia, și cu Olanda și sunt suspendați. Cei doi mai joacă la acest Mondial doar dacă Argentina se califică în marea finală! Există și varianta de finală mică, dar interesul acolo este mult mai scăzut.

Trei COTE de Super Mondial:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,55 la Superbet;
  • Peste 14,5 faulturi Croația - cotă 1,85 la Superbet;
  • Peste 4,5 șuturi pe poartă Argentina - cotă 1,65 la Superbet;

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
Adievantdematinal
Adievantdematinal  •  14 Decembrie 2022, 00:58
Postat de parpalache pe 12 Decembrie 2022, 09:44

Favorita Croația!Se va repeta finala din 2018!Cu același câștigator!

Nu ți-a ieșit

parpalache
parpalache  •  12 Decembrie 2022, 09:44

Favorita Croația!Se va repeta finala din 2018!Cu același câștigator!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează