GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LA LIGA

Messi și Barcelona, marii favoriți la pariuri ai finalului de sezon din La Liga. Realul, salvat de clopoțel!

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2020 12:15

La Liga revine joi, 11 iunie, pentru a-și disputa ultimele 11 etape ale sezonului. Barcelona e cotată ca favorită la câștigarea competiției, ceea ce ar însemna că ar putea ajunge la 6 titluri în ultimele 8 sezoane. 

De asemenea, superstarul Messi, golgeterul absolut al competiției, cu 438 de reușite, este principalul favorit pentru a ieși încă o dată cel mai bun marcator din La Liga. În prezent, Messi (cota 1.05) are 19 goluri, cu 5 mai multe decât principalul său urmăritor, Benzema (cota 8.50). 

Epidemia de Covid a întrerupt parcursul slab al Realului

Cu 63 de goluri marcate în cele 27 de etape scurse până acum, Barcelona e lider în La Liga, la două puncte distanță de Real Madrid, formație care a marcat doar de 49 de ori. Cota oferită de Betano pentru ca gigantul catalan să câștige campionatul e 1.72, în vreme ce Realul are cota 2.05. 

Pentru Real, pauza a fost o șansă, deoarece echipa lui Zidane era în corzi în ultimele 4 etape, în care pierduse cu modestele Levante și Betis și remizase cu Celta, 2-2 pe teren propriu. Ba, mai mult, sezonul era aproape complet compromis și de rezultatele din celelalte competiții. În Cupă, fusese eliminată de Sociedad, iar în Liga Campionilor pierduse manșa din tur, 1-2 acasă cu Manchester City. 

Cu doar 4 goluri înscrise în ultimele 4 meciuri, Real Madrid primește o nouă șansă în lupta pentru titlu, iar revenirea se va produce pe teren propriu, într-o partidă cu un adversar accesibil, Eibar, aflat la doar 2 puncte de retrogradare. Totuși, la ultima vizită pe care Eibar i-a făcut-o, echipa lui Zidane s-a impus greu, cu 2-1, după ce adversarul a condus cu 1-0, iar golul victoriei a fost marcat în minutul 81. 

CampioanaCota
Barcelona1.72
Real Madrid2.05
Atletico500.00
Sevilla 500.00

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează