GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PORTUGALIA

Miercuri revine campionatul Portugaliei: Porto și Benfica, cap la cap în ultimele 10 etape

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2020 10:09

Campionatul Portugaliei se reia miercuri, cu etapa cu numărul 25, iar FC Porto și Benfica sunt despărțite de un singur punct în lupta pentru câștigarea competiției. Porto este lider, cu 60 de puncte, formația pregătiră de Sergio Conceiçao reușind să se impună în ambele dispute directe cu Benfica din campionat. 

Cu 10 runde rămase de disputat, câștigarea întrecerii este o afacere în doi, deoarece formația clasată pe poziția a treia, Braga, este la 14 puncte de lider. Dar, chiar și în aceste condiții, Liga Sagres rămâne palpitantă. Porto mai are de jucat atât cu Braga (deplasare), cât și cu Sporting (acasă). Benfica a disputat deja ambele partide cu Braga și mai are doar de primit vizita lui Sporting. 

O nouă șansă pentru Benfica

Pauza forțată ar putea avea un efect favorabil pentru cei de la Benfica, aceștia fiind prinși într-o serie negativă înaintea opririi competiției. Echipa a început sezonul într-un mod exploziv, cu 18 victorii și o înfrângere, cea cu Porto. Însă, pierzând și returul contra marii rivale, în etapa cu numărul 20, lucrurile s-au precipitat și avansul din clasament a dispărut. În ultimele 4 runde, Benfica obținuse o singură victorie. 

Casa de pariuri Betano oferă o cotă de 1.75 celor de la Porto pentru câștigarea campionatului, în vreme ce Benfica are cota 2.00. 

  • FC Porto - cota 1.75
  • Benfica - cota 2.00
  • Sporting - cota 1000.00
  • Braga - cota 1000.00
  • Guimaraes - cota 3000.00
  • Rio Ave - cota 3000.00

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează