GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Monchengladbach - Bayern: Se anunță spectacol total la Gladbach! Pariu curajos pentru meciul zilei din Bundesliga

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 13:03 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 13:03

Borussia Monchengladbach - Bayern Munchen se joacă vineri, de la 21:30, în prima partidă a rundei a 15-a din Bundesliga. În cazul unei victorii, Bayern se va desprinde la patru puncte de Leipzig, măcar până sâmbătă, când RB va avea derby-ul cu Dortmund.

Bayern Munchen a avut ceva emoții în prima partidă din 2021, dar bavarezii au reușit să revină de la 0-2 și să câștige cu 5-2 meciul cu Mainz. A fost a 10-a victorie stagională pentru echipa antrenată de Hansi Flick.

Borussia Monchengladbach o primește pe Bayern de pe locul 7, cu 21 de puncte strânse în primele 14 runde. Gladbach a terminat la pământ anul 2020, dar a început cu bine în 2021. Gladbach a trecut cu 1-0 de Bielefeld și a stopat seria de șase meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile.

În sezonul trecut, Bayern și Gladbach și-au împărțit victoriile, ambele echipe reușind să se impună pe teren propriu. A fost 2-1 la Munchen și tot 2-1 la Monchengladbach, de fiecare dată pentru formația gazdă.

Ambele formații au absențe importante înaintea meciului direct. De la gazde nu vor putea juca Lazaro, Reitz (accidentați), Thuram (suspendat) și Traore (în carantină), în timp ce Bayern nu se va putea baza pe Gnabry, Kouassi, Roca, Tillman și Coman (toți accidentați).

PONT: Peste 3,5 goluri - cotă 1,87 la Betfair

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close