GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Monchengladbach - Man. City: „Cetățenii” vin să facă show la Budapesta! Trei PONTURI pentru un meci spectaculos în Liga Campionilor

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 13:11 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 13:14

Borussia Monchengladbach - Manchester City se joacă azi, de la 22:00, în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Confruntarea va avea loc la Budapesta, pe Puskaș Arena, din cauza restricțiilor de călătorie pe care le-au primit englezii.

Manchester City este favorită clară în dubla cu Borussia Monchengladbach. Englezii traversează o formă senzațională în Premier League, acolo unde par a se îndrepta spre un nou titlu, în timp ce nemții au mai pierdut din entuziasmul cu care abordau primele jocuri din grupele Ligii Campionilor.

Borussia n-a mai câștigat de patru etape în Bundesliga și a coborât până pe poziția a 8-a. Gladbach are doar 33 de puncte strânse în 22 de meciuri și e la nouă puncte distanță de locul patru, ocupat de Frankfurt, ultimul care permite accesul în Liga Campionilor.

De cealaltă parte, Manchester City merge „ceas” în campionat! Echipa lui Guardiola câștigă pe bandă rulantă și a ajuns să aibă un avans de 10 puncte în fața lui United, echipa de pe locul secund, și de 19 puncte în fața lui Liverpool, campioana din sezonul trecut.

18victorii consecutive, în toate competițiile, are Manchester City în acest moment.

Exceptându-l pe Ake, în continuare accidentat, Pep Guardiola are la dispoziție toți jucătorii pentru meciul cu Monchengladbach. De cealaltă parte, nemții încă nu știu dacă pot conta pe Thuram, incert din cauza unor dureri la genunchi, și nu îi au în lot pe Doucoure, Musel și Quizera, accidentați.

TREI PONTURI PENTRU GLADBACH - CITY:

  • Victorie City și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,82 la Superbet
  • City înscrie în ambele reprize - cotă 1,90 la Fortuna
  • PR 2 - cotă 1,70 la Betano

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează