GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Napoli - AS Roma: Se respectă tradiția și azi? Pariul care a fost mereu câștigător în ultimele cinci meciuri directe

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 11:55 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 12:11

Napoli - AS Roma se joacă azi, de la 21:45, în derby-ul etapei a 9-a din Serie A. Napoletanii încearcă să revină în zona locurilor de Champions League, în timp ce ”giallorossii” pot egala liderul Milan în cazul unui succes pe stadionulDiego Armando Maradona”.

Napoli și AS Roma se prezintă la duelul direct după succese în Europa League. Echipa lui Gattuso s-a impus în fața croaților de la Rijeka, 2-0, în timp ce Roma a câștigat în deplasarea de la Cluj, tot cu 2-0.

În campionat, chiar dacă sunt despărțite doar de trei puncte, Napoli și Roma traversează perioade diferite. Gazdele de azi au pierdut derby-ul cu AC Milan, scor 1-3, și au două înfrângeri în ultimele cinci etape, în timp ce Roma e într-o formă excelentă, cu șapte meciuri la rând în Serie A fără înfrângere. Echipa lui Fonseca are trei victorii consecutive și poate s-o egaleze pe Milan, liderul din Italia, în cazul unei victorii.

În sezonul trecut, Napoli și Roma și-au împărțit succesele, fiecare echipă reușind să câștige meciul disputat pe teren propriu cu același scor, 2-1.

Un lucru extrem de important pentru pariori e acela că șapte dintre ultimele opt confruntări au adus goluri în ambele porți. Mai mult, ultimele cinci ”directe” au venit la pachet cu ”GG”-uri, iar acest pariu pare să aibă șanse importante de reușită și în această seară.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,50 la Betano

Vezi și alte PONTURI de azi:

Chelsea - Tottenham: Derby cu premiu important! Cine bate trece pe primul loc! Ce putem paria la meciul zilei din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează