GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Napoli - Barcelona: Catalanii, doar 6 victorii în ultimele 15 deplasări în CL

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 11:16

Napoli - Barcelona: Cu două înfrângeri în ultimele 3 deplasări în La Liga și cu amintirile unor usturătoare "corecții" suferite în Liga Campionilor la PSG (0-4), Juventus (0-3), Roma (0-3) și Liverpool (0-4), Barcelona se deplasează pe terenul lui Napoli cu lecția învățată. 

Catalanii nu pot conta pe Jordi Alba și Sergi Roberto în apărare, Semedo și Junior Firpo urmând să acopere benzile defensivei. De asemenea, Luis Suarez și Dembele lipsesc în atac, iar Setien, antrenorul oaspeților, debutant în Liga Campionilor, nu îl va putea folosi pe Martin Braithwaite, adus prea târziu de la Leganes. Barcelona vine după 3 victorii în campionat, 3-2 la Betis, 2-1 acasă cu dificila Getafe și 5-0, tot acasă, cu Eibar. Cota pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor e 1.26 la Unibet. 

Napoli are 6 victorii în ultimele 7 meciuri, iar trei dintre acestea au venit cu Juventus (în campionat), cu Lazio și cu Inter (în Cupă). Eforturile napolitanilor din ultima vreme au creat o stare de spirit bună în vestiar, însă clasarea pe unul dintre primele 4 locuri în Serie A e foarte dificilă. Napoli e la 9 puncte de Atalanta (locul 4), iar distanța pare destul de greu de depășit. Dacă va rata calificarea în sferturile Ligii, ultimul obiectiv va rămâne Cupa Italiei, acolo unde a atins semifinalele și a câștigat manșa tur cu Inter, 1-0 în deplasare. E posibil să urmeze o finală cu Juventus (1-1 la AC Milan).  Cota pentru a elimina Barcelona e 3.90 la Unibet. 

Pont pentru pariori: Departe de a fi foarte consistente, Napoli și Barcelona se întâlnesc totuși într-un moment destul de prodigios pentru ambele echipe. Jocul le merge, iar norocul le-a surâs și el destul de des în ultima vreme. Rămân sub semnul întrebării problemele defensive, de ambele părți. Pariul "Gol în ambele reprize" pare foarte tentant în aceste condiții, iar cota Unibet e 1.61. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează