GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ITALIA

Napoli-Inter și Juventus-Milan, semifinalele Cupei Italiei, se joacă la finalul săptămânii viitoare

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2020 11:28

Peste o săptămână, fotbalul italian revine cu returul semifinalelor Cupei, programate inițial pe 13 și 14 iunie, dar care ar putea să se devansate cu o zi mai devreme, pe 12 și 13 iunie. 

Președintele Federației Italiene de fotbal a anunțat că partidele se vor disputa la finalul săptămânii viitoare, Napoli-Inter și Juventus-Milan urmând să dea finalistele competiției. 

În preambulul reluării fotbalului din Serie A, programat pe 20 iunie, italienii vor disputa returul celor două semifinale. Napoli-Inter pornește de la 1-0 pentru napoletani, care s-au impus în tur prin golul lui Fabian Ruiz, iar Juventus-Milan, de la 1-1, golurile celor două trupe fiind reușite de Rebic, respectiv Ronaldo, din penalty. 

Napoli și Juve sunt favorite la calificare, cu cotă de 1.40, respectiv 1.32, în vreme ce Inter și Milan sunt cotate cu șansa a doua, având cote de 2.95, respectiv 3.40 pentru a juca finala. Iată care sunt cotele propuse de Superbet:

Partida1X2
Napoli-Inter 2.603.352.70
Juventus-Milan        1.604.005.60

În prima etapă de la reluarea Serie A, liderul Juventus joacă în deplasare la Bologna, iar Lazio, ocupanta locului secund, are o deplasare grea, la Atalanta. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează