GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Napoli - Juventus, finala Cupei Italiei, începe la ora 22:00! Pont în cotă de 3.35 oferit de tipsterii noștri!

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 18:05 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 18:08

Napoli - Juventus, finala Cupei Italiei, se joacă în această seară, începând de la ora 22:00. Pentru cei doi antrenori, Maurizio Sarri și Gennaro Gattuso, partida oferă șansa unui prim succes intern. 

Sarri are un singur trofeu în carieră, Europa League, câștigat cu Chelsea în sezonul trecut, în vreme ce Gattuso a mai disputat o finală de Coppa Italia în 2018, pe vremea când antrena Milanul, dar atunci a fost învins de Juventus, scor 0-4. 

În semifinale, cele două echipe au trecut de adversari redutabili. Juventus a eliminat-o pe AC Milan, 1-1 în deplasare și 0-0 acasă, în vreme ce Napoli a învins-o pe Inter pe terenul acesteia în tur, apoi a remizat acasă, 1-1.

În întîlnirile directe disputate în campionat în sezonul curent, fiecare formație s-a impus pe teren propriu. În tur, Juventus a câștigat cu 4-3, iar în retur, Napoli și-a luat revanșa, scor 2-1. 

Finala se joacă pe Stadio Olimpico din Roma. 

Pont pentru pariuri: X, cota 3.35

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează