GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Napoli - Juventus: Îl demite Pirlo pe prietenul Gattuso? Trei PONTURI pentru derby-ul din Serie A

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2021 12:41 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 12:41

Napoli - Juventus se joacă azi, de la 19:00, în derby-ul etapei a 22-a din Serie A. În cazul în care va pierde duelul cu prietenul Pirlo, Gennaro Gattuso ar putea fi demis de pe banca napoletanilor.

Napoli traversează o perioadă extrem de modestă, iar scaunul antrenorului Gattuso se clatină serios după ultimele rezultate. Napoli a fost eliminată din Cupa Italiei de Atalanta (0-0 și 1-3), dar nici în Serie A nu stă mai bine. Gazdele de azi au pierdut în ultima etapă, la Genoa, 1-2, și au două înfrângeri în trei meciuri de campionat.

De cealaltă parte, Juventus vine pe stadionul „Diego Armando Maradona” după trei succese la rând în campionat. „Bătrâna Doamnă” e pe locul trei în Serie A, cu 42 de puncte, la șapte puncte distanță de liderul Milan, dar și cu un joc mai puțin disputat față de milanezi.

Napoli a picat pe locul șase, cu 37 de puncte, iar patronul De Laurentiis se teme că echipa sa va rata locurile de Liga Campionilor. Ținând cont de faptul că lupta la titlu pare să se dea între Milan, Inter și Juventus, pentru cel de-al patrulea loc de UCL se vor duela patru echipe: Roma (40 pct), Lazio (40), Napoli (37) și Atalanta (37).

Atât Pirlo cât și Gattuso se confruntă cu probleme importante de lot. Torinezii vin la Napoli fără Dybala, Arthur și Ramsey, toți accidentați, în timp ce gazdele au șase absenți pentru derby-ul de azi: Mertens, Manolas, Koulibaly, Hysaj, Ghoulam și Demme.

CE PUTEM PARIA LA NAPOLI - JUVENTUS:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,90 la Betfair
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,70 la Betano
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,55 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează