GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Newcastle - Liverpool: Niciun pas greșit pentru „cormorani”! Trei PONTURI clare pentru un joc cu oaspeții în prim-plan

Articol de - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 07:00

Newcastle și Liverpool se întâlnesc azi, de la 14:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 35-a din premier League. În acest moment, echipa lui Jurgen Klopp se află pe poziția a 2-a, la un punct în spatele liderului Manchester City.

După ce și-a făcut datoria și a învins-o pe Villarreal, 2-0, în prima manșă din semifinalele Ligii Campionilor, Liverpool revine în Premier League pentru a continua cursa de urmărire a lui City.

La mijlocul săptămânii, Liverpool a avut emoții doar 50 de minute cu Villarreal. Pe Anfield, gazdele au scufundat „submarinul” lui Emery în doar două minute, iar apoi au părut că-și conservă energiile. 2-0 scurt și băieții lui Klopp sunt cu un pas în marea finală din Liga Campionilor.

85 de goluria marcat Liverpool în acest sezon // cel mai bun atac din Premier League

Pe St. James Park e foarte posibil să fie mai greu decât a fost cu Villarreal, în Liga Campionilor. Newcastle are 4 victorii la rând și e una dintre cele mai în formă echipe în acest moment în Premier League.

Trei PONTURI pentru Newcastle - Liverpool:

  • Victorie Liverpool - cotă 1,45 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,70 la Superbet
  • Două goluri în prima repriză sau două goluri în a doua repriză - cotă 1,45 la Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează