GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

O casă de pariuri britanică o cotează pe Everton drept principala favorită să îl transfere pe Cicâldău!

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 11:54 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 11:57

Evaluat la 4 milioane de euro de către site-ul transfermarkt, Alexandru Cicâldău, cel mai bine cotat jucător al Craiovei, a intrat în atenția câtorva cluburi pentru care suma de transfer nu ar fi o problemă. 

Agenția de pariuri britanică Betfair l-a inclus pe mijlocașul Craiovei în oferta pentru transferurile acestei veri, iar principala destinație pare să fie, așa cum s-a speculat, Everton, ocupanta locului 11 în Premier League. 

Conform Sunday Mirror, Everton ar fi interesată de serviciile mijlocașului român, cu atât mai mult cu cât mutarea ar fi privită ca un ”chilipir” de către clubul englez, obișnuit să bage mult mai adânc mâna în buzunar atunci când vine vorba de transferuri. Presa britanică spune că antrenorul Carlo Ancelotti l-ar fi monitorizat pe Cicâldău pe parcursul sezonului. 

„Când va fi să plec de la Craiova sper să mă transfer la o echipă mare din Europa. Mi-ar plăcea în Spania sau Italia. Jucătorul meu preferat este Andres Iniesta, pentru că am un stil de joc asemănător cu al lui. Îmi place mult Barcelona", spunea Cicâldău într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni.

Cicâldău se transferă la        Cota
Everton3.00
Sampdoria3.75
Lazio 7.00
Atalanta9.00
Fiorentina10.00
Bologna15.00
West Ham17.00

Totuși, pentru fanii lui Everton, mutarea ar putea constitui o dezamăgire deoarece aceștia se așteaptă ca favoriții lor să investească sume importante înaintea ediției următoare, dată fiind clasarea modestă din acest sezon.

Pe fir ar fi și Sampdoria, care ar fi dispusă să achite clauza de reziliere în valoare de 7 milioane de euro. Jucătorul, care are 23 de ani în prezent, a fost adus de la Viitorul în urmă cu doi ani pentru 1 milion de euro. Campion cu formația lui Gică Hagi în ediția 2016-17, Cicâldău ar putea constitui o țintă și mai atractivă pentru eventualii cumpărători dacă va reuși să câștige titlul din Liga 1 și în acest an, cu Craiova. 

În cele 38 de partide ale sezonului în care a evoluat, mijlocașul a marcat de 15 ori și a oferit 8 pase decisive. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează