GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Olympiakos - Wolves: Entuziasmul unei reveniri îndelung așteptate

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 14:01

Olympiakos - Wolves: Englezii de la Wolverhapton au revenit după 39 de ani în cupele europene, iar prestațiile lor denotă entuziasmul rezultat după îndelungata așteptare. În cele 14 partide disputate în Europa League au reușit 11 victorii, golaveraj 36-12.

Olympiakos a ajuns în ”optimile” Europa League după ce s-a clasat pe locul 3 în grupa B a Ligii Campionilor, acolo unde nu a avut nicio șansă în fața unor adversari precum Bayern și Tottenham. Dar a reușit meciuri bune pe teren propriu cu acestea, pierzând la limită cu bavarezii și remizând cu Tottenham. A urmat ”dubla” cu Arsenal, 0-1 acasă și calificare în deplasare, 2-1 după prelungiri. În campionat, Olympiakos e lider, având 7 puncte peste PAOK. De asemenea, nu a pierdut niciun meci în 26 de etape. 

3.25 este cota pentru ca Olympiakos să se califice în sferturile de finală din Europa League. 

Wolves e pe 6 în Premier League

Cei de la Wolves se descurcă bine și în Premier League, acolo unde ocupă poziția a șasea, la 2 puncte sub Manchester United și la 5 în urma lui Chelsea. Formația pregătită de Nuno Espirito Santo vine după 0-0 acasă cu Brighton, însă a câștigat ultima deplasare, 3-2 la Tottenham. În privința deplasărilor din Europa League, Wolves nu e deloc timidă. A câștigat 5 dintre cele 7 partide, a marcat în fiecare dintre acestea și a marcat de 19 ori! Unibet oferă o cotă de 1.35 pentru calificarea lui Wolves.

Pont: Wolves este totuși o echipă destul de mică, iar programul încărcat din acest sezon își poate pune amprenta pe jocul său. Sunt șanse bune ca Olympiakos să profite de avantajul terenului propriu. Încercăm un pariu combinat: Gazdele să ia cel puțin două cartonașe și să aibă cel puțin 4 cornere - cota 1.79. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează