GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  BUNDESLIGA

Ți-ai făcut biletul? Pariul ales de noi la Union Berlin - Mainz, duel de la 21:30

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2020 14:55

În această seară, de la ora 21:30, Union Berlin primește vizita celor de la Mainz. Formația vizitatoare speră să își ia revanșa după înfrângerea de pe teren propriu suferită în tur, 2-3. 

Berlinezii vin după 4 înfrângeri consecutive, una dintre ele în Cupa Germaniei, iar celelalte trei, în campionat. 

Reveniri importante la Union

Union a rămas fără gol marcat în cele două etape scurse de la revenire, cedând cu 2-0 în fața lui Bayern și cu 4-0, în ultima rundă, pe terenul Herthei. Contra rivalei locale, Union a rezistat doar până la pauză, când s-a intrat la cabine fără să se marcheze. Însă, fără șut pe poartă, cu o posesie de doar 45% și un procentaj al paselor reușite de doar 78%, formația lui Urs Fischer a evoluat la alibi și, până la final, a pierdut într-un mod categoric. 

Sunt ceva vești bune în tabăra gazdelor, deoarece revin trei jucători importanți. Fundașului Schlotterbeck i-a expirat suspendarea, iar alături de el, în apărare, se va afla și Subotic, indisponibil în runda precedentă. La mijloc ar putea fi titular Gentner, refăcut după o accidentare. 

Mainz e la 3 puncte de retrogradare

Dacă Union Berlin a început să coboare vertiginos în clasament în ultimele 3 etape, în care nu a adunat niciun punct, Mainz a rămas în aceeași postură, adică la limita retrogradării, în această perioadă. Momentan, Union e la 6 puncte de locul 16, cel care duce la baraj, iar Mainz e la 3 puncte de acesta. 

Revenirea Bundesligii nu a adus rezultate bune pentru Mainz, care a remizat la Koln, 2-2, și a pierdut acasă, 0-5 cu Leipzig. Elevii lui Achim Beierlorzer au evoluții extrem de oscilante în deplasare, acolo unde în acest sezon au trecut permanent de la o extremă la alta. 

Învinși cu 8-0 de Leipzig, cu 4-0 Wolfsburg, cu 6-0 de Bayern sau cu 3-0 de Freiburg, aceștia au obținut și o serie de rezultate neașteptat de bune: victorii cu 5-0 la Werder, cu 5-1 la Hoffenheim și cu 3-1 la Hertha Berlin. 

Pont: 1X, cota 1.43 la Superbet 

Date statistice pentru Union - Mainz

  • Golgeterul lui Union, Sebastian Andersson, a marcat 11 goluri în acest sezon
  • Suedezul Anderson, golgeterul lui Union, a marcat cu capul 6 dintre cele 11 goluri
  • Cel mai bun marcator al lui Mainz e Robin Quaison, cu 12 reușite
  • Union are al treilea cel mai slab atac al campionatului, cu 32 de goluri
  • Mainz a marcat 36 de goluri
  • Fundașul dreapta de la Union, Trimmel, căpitanul echipei, a dat 9 pase de gol, dintre care 7 au fost din corner
  • Union Berlin a marcat 10 goluri din faze fixe
  • Union Berlin e echipa cu a doua cea mai slabă posesie din campionat, 43.8%
  • Mainz a marcat mai multe goluri în deplasare (21), decât acasă (15)
  • Ultimele 8 deplasări ale lui Mainz au bifat cîte cel puțin 3 goluri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează