GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA CAMPIONILOR

Pariuri Bayern - PSG » Pontul tipsterilor Gazetei pentru finala Ligii Campionilor

Finala Ligii Campionilor se joacă azi, de la ora 22:00, iar cele două formații, Bayern și PSG, sunt într-o forma excelentă înaintea partidei.
Finala Ligii Campionilor se joacă azi, de la ora 22:00, iar cele două formații, Bayern și PSG, sunt într-o forma excelentă înaintea partidei.

Articol de - Publicat duminica, 23 august 2020 16:03 / Actualizat duminica, 23 august 2020 16:41

Finala Ligii Campionilor se joacă azi, de la ora 22:00, iar cele două formații, Bayern și PSG, sunt într-o forma excelentă înaintea partidei. Pentru Bayern va fi cea de-a 11-a finală în Champions League, competiție pe care a câștigat-o de 5 ori, în vreme ce PSG a ajuns pentru prima oară în această fază. 

De altfel, sezonul bavarezilor e unul excepțional. Aceștia au 28 de victorii și o remiză în ultimele 29 de meciuri, iar în Liga Campionilor au câștigat toate cele 10 partide, marcând 42 de goluri. Deja, munchenezii au făcut ”dubla” în Germania, cucerind titlul și Cupa, iar un eventual succes în această seară le-ar aduce mult râvnita ”triplă” care le-ar consfinți supremația europeană. 

De partea cealaltă, PSG a avut avantajul de a fi declarată campioană fără a mai disputa ultimele 10 etape de campionat, după ce Federația Franceză a decis înghețarea competiției. Pe lângă titlul din Ligue 1, parizienii și-au mai trecut în palmares Cupa Franței și Cupa Ligii. 

Partida se anunță una spectaculoasă, deoarece ambele cluburi au jucători extrem de rapizi. Hansi Flick, antrenorul germanilor, spunea că Bayern va schimba în defensivă pentru a bloca raidurile adverse: ”Știm că PSG are jucători rapizi, așa că ne vom organiza altfel în apărare. Nu am închis așa cum trebuia spațiile din spatele fundașilor contra lui Lyon, iar acest lucru nu mi-a plăcut. Forța noastră provine din presiunea constantă pe care o exercităm”. 

Pont: GG și 3+, cota 1.55 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează