GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Craiova - FCSB » Trei PONTURI pentru derby-ul din play-off

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2021 02:06 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 10:06

Craiova - FCSB se joacă azi, de la 19:45, în derby-ul etapei a 4-a din playoff-ul Ligii 1. După succesul CFR-ului din meciul cu Botoșani (2-0), atât Craiova cât și FCSB au nevoie de victorie în confruntarea de pe „Oblemenco” pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

Intrată cu șansa a treia în playoff, Craiova a învins-o pe CFR Cluj (1-2) chiar în Gruia, iar acum are nevoie de o nouă victorie, de această dată în fața celor de la FCSB, pentru a reintra puternic în lupta la titlu. În acest moment, CFR a urcat pe prima poziție, cu 41 de puncte, dar clujenii au un meci în plus față de FCSB (39 de puncte) și Craiova (34 de puncte). Dacă va pierde cu FCSB, atunci oltenii și-ar compromite în mare măsură șansele pentru titlu.

Dincolo, pentru FCSB n-ar fi chiar o tragedie dacă va pierde cu Craiova. Ce-i drept, roș-albaștrii ar bifa a doua înfrângere la rând și ar pierde prima poziție, dar diferența față de CFR ar fi de doar două puncte, iar șansele pentru titlu vor rămâne neschimbate, mai ales că va urma confruntarea directă cu campioana en-titre.

În sezonul regular, FCSB s-a impus cu 2-0 pe „Oblemenco”, dar Toni Petrea nu-l mai are la dispoziție pe Man, ajuns între timp la Parma, autorul dublei care a asigurat victoria roș-albaștrilor. Cel mai recent meci dintre cele două echipe s-a terminat așa cum a început, 0-0.

TREI PONTURI PENTRU CRAIOVA - FCSB:

  • PSF X - cotă 1,63 la Superbet
  • Peste 1,5 goluri - cotă 1,48 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,55 la Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează