GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Everton - Liverpool » Cel mai dezechilibrat „Merseyside Derby” din ultimii ani! Trei ponturi oferite de tipsterii GSP

Articol de - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 07:31 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 10:24

Everton - Liverpool se joacă azi, de la 22:15, într-un nou episod din „Merseyside Derby”. Cele două rivale n-au mai fost de ani buni într-o situația atât de diferită ca acum.

Liverpool se află pe poziția a 3-a, cu 28 de puncte, la două lungimi distanță de liderul Chelsea, în timp ce Everton traversează un sezon extrem de slab. Formația pregătită de Rafa Benitez e abia pe locul 14, cu 15 puncte strânse în 13 meciuri jucate.

Derby-ul orașului Liverpool va avea loc pe Goodison Park, acolo unde Liverpool n-a reușit să câștige la ultima vizită. În sezonul trecut, „cormoranii” au terminat la egalitate, 2-2, în fața unei trupe antrenată la acea vreme de Carlo Ancelotti. 

7meciuri la rând are Everton fără victorie în Premier League

Chiar dacă în prezent nu traversează o formă bună, Everton stă bine la ultimele derby-uri cu Liverpool. Albaștrii sunt neînvinși în ultimele trei directe cu Liverpool: două remize și o victorie chiar pe Anfield.

Fără succes în campionat de două luni, Rafa Benitez e amenințat cu demiterea la Everton. Presa din Marea Britanie vorbește despre o posibilă înlocuire, mai ales dacă Everton nu se va prezenta bine în fața rivalilor din Liverpool.

Klopp și Benitez au probleme în zona de atac. La Everton va lipsi în continuare golgheterul Calvert-Lewin, în timp ce Firmino, încă accidentat, nu va evolua pentru Liverpool. Gomes, Davies și Mina (incert) completează lista absenților la gazde, în timp ce Elliott, Gomez și Keita sunt out și ei pentru acest meci.

Trei PONTURI pentru Everton - Liverpool:

  • Victorie Liverpool - cotă 1,45 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,60 la Betano
  • Cel puțin 20 de faulturi comise în meci - cotă 1,65 la Superbet
Real Madrid - Athletic Bilbao » Madrilenii se pot distanța în La Liga! Trei ponturi oferite de tipsterii GSP
PONTURI PARIURI
Real Madrid - Athletic Bilbao » Madrilenii se pot distanța în La Liga! Trei ponturi oferite de tipsterii GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  01 Decembrie 2021, 19:38

Am scris Van ***, cu ,,ck'' corect probabil este Dijk, adica d, i, j si k. Acesta era limbajul vulgar ori jignitor ? Mii de scuze, mai draga redactie. Sa ne calmam, nu-i asa, este 1 Decembrie, totusi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gica.paunescu
gica.paunescu  •  01 Decembrie 2021, 14:05

Imi pare ca, in meciul precedent de pe Goodison Park, portarul lui Everton, Pickford, l-a ,, rupt'' pe Van ***; i-au trebuit peste 6 luni de zile olandezului sa-si reia pregatirea. Cum Pickford n-a fost pedepsit pe masura faultului facut, mi-as dori ca Virgil sa marcheze un gol din lovitura de cap, in meciul de diseara. C-asa e-n sport, revansa trebuie luata sportiv, nu la ,, oase''. S-auzim de bine... PS Pe de alta parte, Benitez mi-e simpatic, nu-i un antrenor rau, este chiar perseverent, insa n-are in ultima vreme rezulate cu echipele antrenate ( Newcastle, acum Everton). Fotbal de calitate, insa, cred ca vom vedea...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează