GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Desfășurare spectaculoasă la FCSB - Craiova? Au început să scadă cotele pentru un pariu pauză/final

Articol de - Publicat miercuri, 19 mai 2021 16:45 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 17:11

FCSB - Craiova se joacă azi, de la 21:30, într-o partidă care nu mai are nicio miză pentru gazde, dar care rămâne importantă pentru olteni. Oaspeții sunt obligați să câștige pentru a rămâne în lupta pentru obținerea locului 3 în playoff-ul Ligii 1.

Cu câteva ore înainte de startul partidei, site-urile de specialitate au remarcat o scădere a cotelor pentru un pariu special la partida care se va desfășura pe stadionul „Marin Anastasovici”, din Giurgiu.

Dramatism total pentru un pariu pauză/final

Pariurile de tip „pauză / final” aduc, în general, cotele cele mai mari la pariuri, mai ales în cazul în care pronosticul de la pauză contrazice rezultat de la final. Pe un asemenea scenariu pare că mizează destul de mulți pariori și la meciul din această seară dintre FCSB și Craiova, iar acest lucru este trădat de reacția mai multor case de pariuri care au scăzut cotele în ultimele ore.

Pariul 1 pauză / 2 final (avantaj FCSB la pauză și victorie Craiova la final) avea, în medie, o cotă de 32,00 la casele de pariuri. Acum, un asemenea scenariu e cotat la cote între 27,20 și 28,00, ceea ce înseamnă o scădere cu aproape 15%.

Rămâne de văzut cum vor ajusta agențiile de pariuri cotele până la startul partidei, mai ales că numărul de pariuri pentru jocul dintre FCSB și Craiova se va înmulți până la 21:30.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează