GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  FCSB - GAZ METAN

Pariuri FCSB - Gaz Metan » Șchiopii cu răniții! Probleme uriașe pentru cele două formații

FCSB - Gaz Metan Mediaș, partida care pune față în față ocupantele locurilor 3 și 5, este programată azi, de la ora 20:00.
FCSB - Gaz Metan Mediaș, partida care pune față în față ocupantele locurilor 3 și 5, este programată azi, de la ora 20:00.

Articol de - Publicat duminica, 21 iunie 2020 10:12 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 10:45

FCSB - Gaz Metan Mediaș, partida care pune față în față ocupantele locurilor 3 și 5, este programată azi, de la ora 20:00. În sezonul regulat, fiecare formație a câștigat acasă, medieșenii impunându-se cu 4-0, iar bucureștenii, cu 2-0. 

În ultimele 6 întâlniri directe, FCSB s-a impus de 5 ori, iar în ultimele 7 meciuri disputate în Capitală au 6 victorii și 1 înfrângere. În prima etapă de la reluare, Mediașul a remizat la Giurgiu, scor 0-0, în vreme ce FCSB a pierdut la Cluj, 0-1. 

FCSB nu are suficienți jucători apți de joc

Finalul de sezon se anunță dezastruos pentru antrenorul Bogdan Argeș Vintilă, care are la dispoziție un lot extrem de subțire. Pentru partida de azi, abia are cu ce să încropească un prim 11, iar dacă se vor mai accidenta și alți fotbaliști, ceea ce este destul de probabil, șansele de a rămâne podiumul Ligii 1 se reduc considerabil. 

Defensiva e la limita subzistenței. Accidentați, Soiledis, Panțâru, Dragoș Nedelcu și Iulian Cristea nu pot evolua, iar Bogdan Planic și-a reziliat contractul. De asemenea, Marko Momcilovic nu a fost testat pentru COVID-19, astfel că nu poate fi utilizat. 

Alți doi fotbaliști, căzuți în dizgrație și scoși din lot, nu vor fi prezenți. Alexandru Stan pentru că nu a acceptat să își rezilieze contractul, iar Bălgrădean, pentru că a semnat cu CFR Cluj. 

Și în zona mijlocașilor sunt probleme. Oaidă și Filip s-au accidentat în etapa precedentă, iar Adi Popa, si el ieșit din grațiile patronului, a fost marginalizat. Totuși, dată fiind subțirimea lotului, Popa ar putea lua loc pe banca de rezerve pentru partida de azi. 

În atac, Florinel Coman este indisponibil, având probleme musculare, iar Gnohere a părăsit echipa. 

Apele sunt tulburi și la Mediaș

Problemele financiare ale medieșenilor nu oferă liniște ocupantei locului 5 din playoff. O serie de jucători urmează să ajungă la final de contract la sfârșitul lunii iunie, iar clubul a anunțat că nu va prelungi înțelegerile, în vreme ce antrenorul Edi Iordănescu și-a dat demisia, în locul acestuia fiind numit Dusan Uhrin Jr., care a sosit în țară abia luni. 

În mod remarcabil, Gazul l-a adus pe Uhrin de la aeroport direct pe bancă la meciul cu Astra Giurgiu, în condițiile în care tehnicianul nici măcar nu luase contact cu echipa înaintea partidei. 

Pentru întâlnirea cu FCSB, Uhrin i-a readus în lot pe Ioan Hora și Neluț Roșu, fotbaliști care nu au evoluat în runda precedentă deoarece s-au prezentat cu kilograme plus la reluarea antrenamentelor. Cardoso este suspendat, după ce a fost eliminat în ultima etapă. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează și peste 2.5 goluri, cota 2.45

Citește mai multe știri despre pariuri:

Spectacol în secțiunea de pariuri sportive de pe site! Două cote de peste trei în ultimele zile!

Cu 9 etape rămase, Liverpool poate bate recordul de puncte într-un sezon! 9 echipe se bat pentru locurile de Liga Campionilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează