GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Rapid » Cinci pariuri speciale de încercat la derby + cine are șanse mari să ia „galben”

Articol de - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 15:05 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 16:06

FCSB - Rapid se joacă azi, de la 20:30, în derby-ul etapei a 20-a din Liga 1. La confruntarea de pe Arena Națională sunt așteptați peste 20,000 de spectatori, iar atmosfera din tribune îi va încărca la maximum pe jucătorii celor două formații.

În tur, cu Rapid din postura de gazdă, giuleștenii s-au impus cu 1-0. A fost, totuși, egalitate, la cartonașe galbene și roșii. În mod sigur, și azi vom avea parte de un duel încins pe teren, iar zona de faulturi și cartonașe galbene ar putea fi folosită cu succes de pariori.

Cordea, Crețu, Tănase, Șerban (ulterior și roșu) și Radunovici au fost fotbaliștii care luat cartonaș galben de la FCSB în derby-ul cu Rapid, în timp ce nervoșii de la trupa lui Mihai Iosif au fost Hlistei, Carnat, Săpunaru, Junior Morais, Belu și Sefer (roșu direct). Așadar 10 cartonașe galbene și două roșii au fost acordate de centralul Barbu la primul duel dintre cele două formații, de la revenirea Rapidului în prima ligă.

2,40este cota pentru un cartonaș roșu în meciul de azi

Cu excepția lui Șerban și Carnat, toți „avertizații” din tur au șanse mari să fie titulari și în partida din această seară. Și sunt șanse slabe să se fi cumințit în aceste luni.

FCSB și Rapid sunt despărțite înaintea acestui meci de 12 puncte. Echipa lui Toni Petrea este pe 2, cu 43 de puncte, și caută victoria pentru a se apropia de liderul CFR Cluj (53). Rapid este pe 5, cu 31 de puncte, și dacă se impune va urca pe locul 3, peste CSU Craiova (31) și FC Voluntari (34).

Cinci pariuri speciale pentru FCSB - Rapid:

  • Cel puțin două cartonașe galbene în prima repriză - cotă 1,50 la Superbet
  • Rapid va primi peste 3,5 cartonașe galbene - cotă 1,65 la Superbet
  • Vali Crețu primește cartonaș galben - cotă 2,15 la Superbet
  • Claudiu Belu primește cartonaș galben - cotă 2,15 la Superbet
  • Cel puțin 10 cornere în meci - cotă 1,90 la Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează