GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Hermannstadt - Dinamo » „Câinii” au mari probleme de lot! Două PONTURI pentru meciul zilei din Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 01:51 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 08:49

Hermannstadt - Dinamo se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 16-a din Liga 1. Bucureștenii se prezintă cu un lot decimat de plecări și accidentări la primul meci din 2021.

Dacă sibienii au jucat deja în 2021, restanța cu Viitorul, pierdută cu 1-2, pentru Dinamo meciul de la Mediaș va fi primul din noul an și din noua „eră”. Dinamoviștii au rămas fără mai mulți fotbaliști, care au preferat să-și rezilieze contractele din cauza problemelor financiare, și au o misiune complicată în deplasarea de la Mediaș, acolo unde Hermannstadt încă își joacă meciurile de „acasă”.

Hermannstadt și Dinamo sunt vecine în subsolul clasamentului, înaintea confruntării directe. Sibiul lui Ruben Alves e pe locul 13, cu 15 puncte, în timp ce Dinamo e o poziție mai sus, pe 12, cu 16 puncte strânse în 15 etape.

De când a promovat în prima ligă, Hermannstadt n-a pierdut niciun meci considerat pe teren propriu cu Dinamo (două rezultate de egalitate și o victorie pentru sibieni, 4-2). În 2020, Hermannstadt și Dinamo s-au întâlnit o singură dată, iar meciul de la București s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Ținând cont de problemele cu care se confruntă Dinamo, Hermannstadt va încerca să controleze partida și să obțină o victorie extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării.

La casele de pariuri, așa cum era de așteptat, Hermannstadt e considerată ușor favorită, cu cote între 2,25 și 2,50 pentru victorie, în timp ce Dinamo primește cota 3,00 pentru un succes în meciul de azi.

CE PUTEM PARIA LA HERMANNSTADT - DINAMO:

  • PSF 1 - cotă 2,05 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,50 la Unibet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dodel.potroaca
dodel.potroaca  •  13 Ianuarie 2021, 08:55

Adica la casele de pariuri, hermanstadt e un fel de ursuleț de pluș. O jucărică. Ca stim că ursul ăla mare si păros e *** ceaușista gigi becali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează