GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  SERIE A

Pariuri Juventus - Lazio » Sarri nu se teme, deși a pierdut de două ori în fața lui Lazio în acest sezon!

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 15:32 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 16:25

Întâlnirea Juventus - Lazio, programată azi, la ora 22:45, găsește cele două competitoare într-un moment în care evoluează mult sub parametrii sezonului. Torinezii au obținut doar două puncte din ultimele 9 puse în joc, în vreme ce formația din Capitală a luat un singur punct din ultimele 12.

Dar, dacă Juventus și Lazio au sucombat, Inter și Atalanta au profitat, depășind în clasament trupa lui Simone Inzaghi și apropiindu-se de cea a lui Maurizio Sarri. 

Situația lui Juve nu este periculoasă. În ultimele patru etape vor avea de apărat, în funcție de rezultatul de azi, un minimum de 5 puncte, ceea ce pare la îndemână. Însă Lazio, care a stat pe treapta a doua a podiumului începând din etapa 24 și până în cea cu numărul 31, a ajuns pe locul 4. 

Antrenorul campioanei, Maurizio Sarri, a declarat înaintea partidei de azi că nu se teme nici de Lazio și nici în privința viitorului său pe banca torinezilor. Juve a pierdut de două ori în acest sezon în disputele cu formația lui Simone Inzaghi, o dată în campionat și o dată în Supercupa Italiei. ”Totul merge bine atunci când câștigi și rău atunci când pierzi dar nu e nevoie să ne speriem, Juventus e o echipă obișnuită să lupte”, a spus tehnicianul. 

Pentru meciul cu Lazio, Juventus nu poate conta pe Bernardeschi, suspendat, în locul său urmând să intre Douglas Costa. De partea cealaltă, Inzaghi nu poate conta pe Lulic, Correa și Lucas Leiva, accidentați, dar Jony și Luiz Felipe sunt refăcuți și vor fi titulari. 

Statistica ne indică faptul că Juventus și Lazio sunt echipele cu cele mai bune defensive din Serie A, având câte 35 de goluri încasate. Totuși, torinezii au primit gol în fiecare din ultimele 5 etape, în vreme ce Lazio a scăpat cu poarta intactă doar în una din ultimele 7 runde. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează, cota 1.65 la Betano.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează