GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Lazio - Inter » Simone Inzaghi se întoarce pe Olimpico ca adversar! 3 ponturi pentru un duel cu goluri

Articol de - Publicat joi, 14 octombrie 2021 22:43 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 11:33

Lazio și Inter se întâlnesc sâmbătă, de la 19:00, într-unul dintre cele mai așteptate dueluri ale rundei a 8-a din Serie A. Simone Inzaghi se întoarce pe Olimpico din postura de adversar, pentru prima dată de la despărțirea de Lazio.

Șase puncte le separă pe Lazio și Inter înaintea confruntării directe din campionat. Inter, campioana în exercițiu, e pe poziția a 3-a, cu 17 puncte, în timp ce lazialii sunt pe locul 6, cu 11 puncte.

De la sosirea la Inter, Simone Inzaghi e neînvins în Serie A. Interiștii au cinci succese și două remize și merg pe Olimpico să câștige, după o pauză de trei sezoane. Ultimul succes al nerazzurrilor pe terenul lui Lazio a fost bifat în 2018, scor 0-3.

22 de goluria marcat Inter în primele 7 meciuri din acest sezon / cel mai bun atac din Serie A

În sezonul precedent, Inter i-a furat 4 puncte lui Lazio. Egal pe Olimpico, 1-1, și succes pe Meazza, scor 3-1. Totuși, în ultimele cinci directe există un echilibru perfect: două victorii pentru Inter, două succese pentru Lazio și o remiză.

Trei PONTURI pentru Lazio - Inter:

  • Peste 2,5 goluri - cotă
  • Ambele echipe marchează - cotă
  • Gol în ambele reprize - cotă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează