GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Real Madrid - Frankfurt: cine va fi Supercampioana Europei în 2022? 3 ponturi cu cote mari pentru partida de la Helsinki

Articol de - Publicat miercuri, 10 august 2022 14:27 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 18:43

Real Madrid și Eintracht Frankfurt se întâlnesc azi, de la 22:00, în Supercupa Europei! Madrilenii vin din postura câștigătoarei Ligii Campionilor, în timp ce nemții sunt deținătorii en-titre din Europa League. Duelul va avea loc pe Stadionul Olimpic din Helsinki.

Înaintea primului trofeu european al sezonului, Real și Frankfurt sunt în momente diferite. „Galacticii” încă n-au jucat niciun meci oficial, în timp ce Frankfurt are două partide deja disputate: victorie cu 4-0 în Cupa Germaniei cu Magdeburg, dar și o corecție totală primită din partea lui Bayern: 1-6.

De la victoria din finala Ligii Campionilor, 1-0 contra lui Liverpool, Carlo Ancelotti le-a oferit două luni de pauză de la meciuri jucătorilor. Desigur, vacanța n-a fost una chiar atât de lungă, pentru că au existat meciuri din Liga Națiunilor, dar s-au reluat și pregătirile fizice, însă antrenorul italian a ținut să-și țină elevii departe de jocuri de pregătire.

În această perioadă, Real a bifat doar 3 meciuri amicale: 0-1 cu Barcelona, 2-2 cu Club America și victorie cu 2-0 în fața lui Juventus. Chiar dacă a recunoscut că elevii săi încă nu au prospețime și că sunt încărcați de perioada de pregătire, Ancelotti a anunțat că Real își dorește să ia Supercupa și va alinia cea mai bună garnitură la start.

Trei PONTURI pentru Real Madrid - Frankfurt:

  • Real Madrid victorie - cotă 1,45 la Superbet
  • Real Madrid face minimum 10 faulturi - cotă 1,80 la Superbet
  • Real Madrid va avea minimum 5 șuturi pe poartă - cotă 1,85 la Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
francescoli1974
francescoli1974  •  10 August 2022, 23:20

Nici un comentariu la Supercupa Europei unde joacă și conduce la acest moment cel mai galonat club din istoria fotbalului?????!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează