GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Spania - Germania » Bătălia care decide cine merge în semifinalele Ligii Națiunilor! Pontul tipsterilor GSP

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 17:11 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 18:09

Spania - Germania se joacă marți, de la 21:45, în meciul care va decide câștigătoarea grupei a 4-a din prima urnă valorică a UEFA Nations League. Nemții au nouă puncte, în timp ce ibericii au opt puncte după cinci runde.

Spania nu se regăsește de două meciuri în Liga Națiunilor. ”Furia roja” s-a mai domolit, iar spaniolii n-au reușit să câștige două confruntări cu adversari accesibili. A fost înfrângere cu Ucraina, 0-1, și egal obținut cu greu în Elveția, scor 1-1, partidă în care Sergio Ramos a reușit ”performanța” de a rata două lovituri de la 11 metri.

Chiar dacă motorul nemțesc se împotmolise în Elveția (3-3), Germania a reușit să profite de un nou pas greșit al Spaniei și a ajuns pe prima poziție după victoria din meciul cu Ucraina, scor 3-1. Nemții pot merge în playoff-ul Ligii Națiunilor dacă nu vor pierde confruntarea cu Spania, care va avea loc la Sevilla.

În mod ciudat, chiar dacă vorbim despre două naționale puternice și foarte ofensive, ultimele dueluri dintre Spania și Germania au fost sărace în goluri, indiferent dacă vorbim despre amicale sau oficiale.

În ultimele cinci partide directe, nu s-au marcat niciodată trei goluri, așa că pariorii pot încerca din nou să meargă pe mâna variantei cu ”sub 2,5 goluri” în meci, la o cotă de 2,05 la Unibet.

Spania n-a mai câștigat în fața Germaniei din 2010, din semifinalele Mondialului din Africa de Sud, când se impunea cu 1-0, în semifinale, după golul semnat de Carles Puyol. De atunci, nemții și-au adjudecat un amical în 2014, iar ultimele două partide, tot un amical, și turul din acest sezon de Liga Națiunilor s-au terminat la egalitate, 1-1.

PONT: PSF X - cotă 1,80 la Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează