GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Pariuri speciale în oferta caselor de pariuri: în ce lună va câștiga Liverpool campionatul?

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 14:30

Lider autoritar în Premier League, acolo unde în 29 de etape a înregistrat doar o înfrângere și un rezultat de egalitate, Liverpool părea că defilează spre primul său titlu din ultimii 30 de ani, când fotbalul s-a oprit din cauza epidemiei de Coronavirus. 

Toate cele 20 de cluburi sunt de acord că sezonul de Premier League trebuie decis pe teren, iar rațiunile financiare vin și ele în sprijinul acestei rezoluții. Rămâne, totuși, de văzut când va fi posibil ca rundele rămase de disputat să fie programate. Agenția Betfair propune o serie de cote interesante în privința datei când Liverpool va deveni campioană. Cu 9 etape înainte de final, ”cormoranii” mai au nevoie de două victorii pentru a termina pe prima poziție a clasamentului. 

Când va câștiga Liverpool campionatul?
1. Aprilie - cota 4.00
2. Mai - cota 4.00
3. Iunie - cota 2.50
4. Iulie - cota 3.05

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează