GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri UTA - Dinamo » Trei PONTURI cu cote bune pentru meciul de la Arad

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 13:05 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 13:39

UTA - Dinamo se joacă azi, de la 20:45, într-o partidă din cadrul etapei a 20-a din Liga 1. Ambele formații speră să lege a doua victorie la rând și să continue lupta pentru un loc de playoff la finalul sezonului regulat.

UTA și Dinamo sunt vecine de clasament înaintea confruntării directe. „Bătrâna Doamnă” e pe locul 10, cu 24 de puncte, în timp ce „câinii” sunt pe poziția a 11-a, cu 22 de puncte. UTA a trecut în ultima etapă de Poli Iași, dramatic, 2-1, în deplasare, iar Dinamo a obținut a șasea victorie stagională în meciul cu Gaz Metan, tot 2-1, din Ștefan cel Mare.

În meciul tur, UTA a produs surpriza și s-a impus pe terenul lui Dinamo, scor 1-0, grație unui gol marcat în finalul primei reprize, din penalty. În istoria recentă, cele două echipe s-au întâlnit și în 2019, într-un joc de Cupa României, „câinii” reușind să se impună cu 3-1.

UTA este cea mai slabă echipă de pe teren propriu în acest sezon din Liga 1. Arădenii au strâns doar șase puncte din jocurile disputate acasă, bifând cinci înfrângeri și trei egaluri. O singură victorie are UTA acasă, cu Chindia, scor 1-0.

De cealaltă parte, nici Dinamo nu este o echipă care să stea prea bine la jocurile din deplasare. Bucureștenii au strâns doar 10 puncte din „ieșirile” din acest sezon.

CE PUTEM PARIA LA UTA - DINAMO:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  31 Ianuarie 2021, 13:44

Daca e cota buna reprezentantii DDB vand meciul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează