GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Pep Guardiola e favorit la pariuri să o preia pe Juventus

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 14:52

Juventus și-ar dori ca Pep Guardiola să vină din vară pe banca ”Bătrânei doamne”, iar conducerea clubului e dispusă să accepte orice pretenții salariale din partea tehnicianului spaniol. Aceasta ar însemna ca Maurizio Sarri să fie demis după un singur sezon. 

În momentul în care Serie A s-a oprit, la începutul lunii martie, Juventus avea un punct avans față de Lazio și 9 mai mult ca Inter, formație ce avea totuși un meci mai puțin disputat. 

Sarri ar putea fi demis la finalul sezonului

Pep Guardiola e favorit la pariuri să o preia pe Juventus

Dificultățile pe care torinezii le-au întâmpinat în acest sezon în campionat, acolo unde formația lui Sarri are emoții în privința câștigării titlului, dar și în Liga Campionilor, care s-a întrerupt după înfrângerea lui Juventus la Lyon, 0-1 în prima manșă a optimilor de finală, au zdruncinat încrederea în tehnicianul ce nu a câștigat până acum niciun titlu de campion național la echipele pe care le-a condus. Singurul trofeu al lui Sarri e cel din ediția trecută a Europa League, cucerit cu Chelsea. 

Pe de altă parte, Manchester City a fost suspendată pentru doi ani din cupele europene din cauza încălcării fairplay-ului financiar, iar această situație ar putea favoriza plecare de la echipă a lui Pep Guardiola.  

Betfair propune o cotă de doar 1.57 pentru ca următoarea echipă pe care o va antrena Guardiola să fie Juventus, dar și alte variante precum întoarcerea la Barcelona sau preluarea băncii tehnice a lui PSG. 

Următoarea echipă a lui Guardiola
1. Juventus - cota 1.57
2. Barcelona - cota 6.00
3. PSG - cota 7.00
4. Bayern - cota 11.00
5. Manchester United - cota 34.00
6. Orice club chinezesc - cota 51.00

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează