GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Pogba la Inter? Nerazzurrii încearcă să vândă urgent două vedete pentru a face rost de bani

Articol de - Publicat duminica, 03 mai 2020 13:48

Ambițiosul președinte al lui Inter, chinezul Steven Zhang, fiul patronului Suning Holdings, cea care dețin 68% din clubul de Serie A, are planuri mari pentru următoarea perioadă de transferuri. 

Astfel, conform jurnaliștilor spanioli de la Mundo Deportivo, acesta și-ar dori să îl cumpere în vară pe Pogba, profitând de faptul că francezul intră în ultimul an de contract cu Manchester United. 

Steve Zhang e președintele lui Inter la doar 29 de ani

Steve Zhang speră ca prețul cerut de United să nu fie unul foarte mare, dat fiind că înțelegerea dintre Pogba și echipa antrenată de Solskjaer expiră în vara lui 2021. Oricum, pe urmele mijlocașului mai sunt Real Madrid și Juventus, ceea ce înseamnă că Inter trebuie să aibă un atuu suplimentar. 

În vârstă de doar 29 de ani, Steve Zhang este de aproape doi ani președintele lui Inter, iar echipa este într-un progres vizibil. În acest sezon, milanezii au jucat în grupele Ligii Campionilor, acolo unde nu au putut obține calificarea în optimile de finală în fața unor adversari precum Barca și Dortmund, dar a trecut în Europa League și e calificată în sferturile competiției. În campionat e pe 3, după Juventus și Lazio, iar în Cupa Italiei e în semifinale, acolo unde a pierdut manșa tur de la Napoli scor 0-1, urmând să încerce calificarea la reluarea competiției. 

Pogba la Inter, doi iepuri dintr-un foc

Inter vrea să își măsoare forțele de la egal la egal cu Juventus, iar achiziționarea lui Pogba de către milanezi ar fi o dublă lovitură. Nu doar că s-ar alege cu un jucător de top, dar i l-ar și ”sufla” marii rivale. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla, pentru că nerazzurrii nu sunt, totuși, un nume mai mare sau mai atractiv decât Juventus. Cât despre ”pista” Real Madrid, comparația e și mai greu de făcut. 

Totuși, Inter e cât se poate de determinată și, spune Gazzetta dello Sport, ar încerca să îi vândă pe Icardi și Perisic pentru a face urgent rost de bani. 

Casa de pariuri Betano oferă cote pentru următoarea echipă la care va evolua Pogba. Juventus e creditată cu prima șansă (cota 3.30), urmată de Real Madrid (cota 4.00), PSG (cota 5.00) și Barcelona (cota 7.50).   

15.00 e cota Betano pentru ca Pogba să ajungă la Inter

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează