GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pont de cotă 3.30 la LASK - Manchester United

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 12:39

LASK - Manchester United, azi, ora 19:55 / Între meciul cu Manchester City, câștigat cu 2-0 duminica trecută, și disputa cu Tottenham, programată duminica aceasta, United joacă cu LASK Linz în ”optimile” Europa League. 

Neînvinsă în campionat în ultimele 5 etape, formația de pe Old Trafford a urcat până pe locul 5 în Premier League, la 3 puncte în spatele lui Chelsea. Azi întâlnește liderul din Bundesliga austriacă, LASK.  

LASK a trecut de Sporting, PSV și Alkmaar

Surprinzător, LASK i-a luat fața lui FC Salzburg în întrecerea internă, având un avans de 6 puncte după 22 de etape. Echipa din Linz și-a câștigat grupa de Europa League, clasându-se peste Sporting, PSV și Rosenborg, iar în ”16-zecimi” a trecut de AZ Alkmaar, 1-1 în deplasare și 2-0 acasă. De remarcat că LASK a câștigat toate partidele de acasă, iar azi are cota 4.50 la Betfair pentru a se impune

1-0 cu Rosenborg
4-1 cu PSV
3-0 cu Sporting
2-0 cu Alkmaar

În cele 4 partide de acasă, LASK nu a primit decât un singur gol. Lucrurile sunt ceva mai complicate în întâlnirea de azi deoarece fundașii centrali titulari Petar Filipovic (suspendat) și Philipp Wiesinger (accidentat) sunt indisponibili. Cota pentru ”Ambele marchează” e 2.05 la Betfair. 

United a lăsat acasă o parte din lot

Pentru partida cu LASK, Manchester United nu i-a inclus în lot pe Anthony Martial, Jesse Lingard, Diogo Dalot și Aaron Wan-Bissaka, lăsați acasă. De asemenea, Paul Pogba și Marcus Rashford sunt în continuare accidentați. Este însă prezent Bruno Fernandes, mijlocașul-minune ce a revitalizat echipa lui Solskjaer. Fostul căpitan al lui Sporting a jucat un rol important și în weekend, în victoria cu 2-0 contra lui City, pasând decisiv la primul gol. O reușită a lui Fernandes în poarta lui LASK are cota 4.50 la Betfair. 

1.22 e cota pentru calificarea lui Machester United
4.20 e cota pentru calificarea lui LASK

Pont: Pentru o cotă de 3.30 încercăm o variantă foarte interesantă propusă de Betfair: United marchează și are minimum 5 cornere, iar LASK ia minimum 2 cartonașe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează