GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Pont la Hermannstadt - FCSB, ultimul „sfert” al Cupei României

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 15:16

Hermannstadt - FCSB: Aflată pe locul 4 în Liga 1, FCSB nu are garanția unei clasări pe podium, ceea ar insemna că, ratând primele trei locuri, singura șansă de a mai merge și în ediția următoare în cupele europene ar putea fi obținută prin câștigarea Cupei României. 

Cu o singură victorie în cele 6 partide din 2020, 2-1 la Voluntari, FCSB traversează o perioadă extrem de modestă pentru o candidată la titlu. Ba, chiar și lupta pentru podium e complicată. După prima etapă din playoff, 2-2 la Botoșani, bucureștenii sunt la 6 puncte de liderul CFR Cluj. 

FCSB a primit gol în 5 din cele 6 etape din 2020, Clinceniul fiind singurul adversar ce nu a reușit să îi marcheze. 

Hermannstadt a început bine playout-ul, câștigând cu 1-0 contra unei contracandidate în lupta pentru salvarea de la retrogradare, Chindia.  Pentru formația lui Miriuță a fost prima victorie din ultimele 5 etape. Un motiv suplimentar de optimism ar fi și faptul că sibienii au înscris în 9 din ultimele 10 meciuri.  

Pont: FCSB a învins Hermannstadt în cele 4 meciuri de campionat disputate până acum. Însă a rămas încă proaspătă amintirea eliminării din ediția de acum doi ani a Cupei României, 3-0 pentru sibieni. De data aceasta, spre deosebire de respectiva întâlnire, FCSB își dorește mult mai mult să meargă în semifinalele Cupei. Probabil o va face! Cota e 1.40 la Efbet!

VEZI ȘI:

Hermannstadt - FCSB // Sibienii au planuri mari în „sferturile” Cupei: „Le vom face viața foarte grea celor de la FCSB!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează