GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Pontul zilei: Manchester City - Liverpool, meciul în care „cetățenii” îi vor întâmpina cu garda de onoare pe „cormorani”

Articol de - Publicat joi, 02 iulie 2020 09:09 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 09:47

Câștigarea titlului de campioana a Angliei îi oferă lui Liverpool privilegiul de a fi întâmpinată cu garda de onoare de către adversari la fiecare dintre ultimele 7 partide ale sezonului din Premier League. 

Dat fiind faptul că primul meci de după cucerirea titlului e chiar contra fostei campioane, Manchester City, a existat întrebarea dacă „cetățenii” vor respecta tradiția. Guardiola a clarificat problema: „Desigur, le vom oferi garda de onoare la intrarea pe teren. Merită acest lucru!”. 

De partea cealaltă, Jurgen Klopp s-a arătat prudent, vrând parcă să își țină elevii în priză pentru a nu avea o surpriză neplăcută. "E un gest frumos, sunt de acord. Dar, ca să fiu sincer, nu am nevoie de așa ceva pentru că mergem acolo să jucăm un meci de fotbal. Vrem să câștigăm partida, nu să sărbătorim ceva ce s-a întâmplat cu o săptămână înainte”, a spus antrenorul lui Liverpool. 

Gazdele nu vor putea conta la acest meci pe Fernandinho, suspendat, și nici pe accidentații Sergio Aguero și Eric Garcia. La oaspeți lipsește Joel Matip, de asemenea accidentat, însă revine James Milner, recuperat după problemele la ligamente. 

Pentru Klopp, misiunea de a-și ține jucătorii concentrați pe final de sezon e extrem de dificilă, deoarece Liverpool nu mai are niciun obiectiv de atins, părăsind deja Liga Campionilor și Cupa Angliei. De partea cealaltă, City, chiar dacă a ratat titlul intern, este în semifinalele Cupei și aproape de sferturile de finală ale Ligii Campionilor. 

Guardiola le-a trasat elevilor săi, ca obiectiv imediat, câștigarea Cupei Angliei. Marți, City a câștigat la Newcastle, 2-0, și s-a calificat în semifinalele competiției. Pentru partida de azi, spaniolul a declarat: "Vrem să le dăm un avertisment pentru sezonul viitor celor de la Liverpool și, în același timp, să pregătim capitolele ce au rămas de parcurs". 

Pont pentru pariuri:  1, cota 2.07 la Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10209899427152560
Popa Lucian  •  02 Iulie 2020, 11:01

Frumos..... Sa învețe si zidane ceva din asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează