GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Italia - Argentina: Meci de gală pe Wembley! 3 ponturi pentru Finalissima

Italia și Argentina lupta pentru prima Finalissima // sursă foto: uefa.com
Italia și Argentina lupta pentru prima Finalissima // sursă foto: uefa.com

Articol de - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 18:14 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 18:34

Italia și Argentina se întâlnesc azi, de la 21:45, în prima ediție de Finalissima! Campioana Europei și deținătoarea Copei America vor juca pentru un nou trofeu pe Wembley.

Squadra lui Roberto Mancini a câștigat Campionatul European, chiar pe Wembley, dar a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. Dincolo, naționala lui Messi are biletele pentru Mondial deja luate și a oprit o secetă de 28 de ani, câștigând Copa America.

Lăsată acasă de Macedonia de Nord din drumul spre Mondial, Italia pregătește deja viitoarele preliminarii. Italienii au bifat un meci amical cu Turcia, victorie cu 3-2, iar acum au șansa să mai adauge un trofeu în palmares. Măcar o palidă consolare pentru fanii care nu-și vor vedea favorita la turneul final din iarnă.

Argentina n-a putut să țină pasul cu Brazilia în preliminariile pentru Cupa Mondială, dar locul secund a fost suficient pentru naționala lui Messi și Dybala. Argentina va fi prezentă în Qatar, iar Finalissima reprezintă primul test pentru a pregăti ceea ce poate fi ultimul mondial din cariera lui Leo Messi.

3 ponturi pentru Italia - Argentina:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează