GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Toulouse - Nantes » Trei PONTURI tari pentru barajul din Franța!

Articol de - Publicat joi, 27 mai 2021 14:26 / Actualizat joi, 27 mai 2021 16:11

Toulouse - Nantes se joacă azi, de la 21:45, în prima manșă din barajul de promovare / retrogradare din Franța! Gazdele încearcă să revină în Ligue 1, în timp ce „canarii” speră să-și păstreze locul în prima ligă franceză și în sezonul următor.

În finala playoff-ului de promovare din Ligue 2, Tolouse a învins-o clar pe Grenoble, scor 3-0, iar acum „violeții” încearcă să treacă și de Nantes, într-o confruntare care va fi decisă, de această dată, în dublă manșă. Nantes a terminat sezonul în Ligue 1 pe locul 18.

„Canarii” se puteau salva în ultima etapă dacă nu ar fi pierdut pe teren propriu cu Montpellier, scor 1-2. În urma acestei înfrângeri, Nantes a rămas pe locul 18, cu 40 de puncte, cu unul mai puțin decât Brest, și va disputa barajul pentru menținerea în Ligue 1.

De cealaltă parte, Toulouse, care ca obiectiv promovarea în Ligue 1, a terminat sezonul în liga a 2-a pe poziția a 3-a, asta după ce n-a reușit să câștige în ultimele două runde din campionat. Cu două egaluri la rând, Toulouse a fost depășită de Clermont, care a promovat direct, alături de Troyes, iar „violeții” au mers la baraj.

TREI PONTURI PENTRU TOULOUSE - NANTES:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează