PARIURI SPORTIVE  ·  PARIURI SPORTIVE

Premier League: Mourinho, doar puțin mai bun ca Pochettino în cea mai slabă perioadă

Articol de — Sambata, 07 Martie, 15:00

Premier League: Acel Jose Mourinho care câștiga trofee pe bandă rulantă pare să fie doar o amintire. În vară se împlinesc 5 ani de când lua Premier League cu Chelsea, la finalul ediției 2014-15. 

De atunci, Mourinho a mai câștigat destul de puțin în materie de trofee și chiar și mai puțin în privința imaginii sale. E adevărat și că, în cei aproape 5 ani scurși de la trimful cu Chelsea în campionat, portughezul a avut și un an și jumătate de pauză. 

De nerecunoscut în ultimii 5 ani

În decembrie 2015, după 9 înfrângeri în 16 etape, Mourinho era demis de Chelsea. A urmat Manchester United, de unde a fost demis în decembrie 2018, după ce câștigase doar Europa League și Cupa Ligii. Nici la Tottenham nu stă pe roze. 

Cei de la Planetfootball au comparat primele sale 16 etape cu ultimele 16 etape cu Pochettino la cârmă. Se observă doar un mic avantaj în favoarea portughezului. Cu Pochettino pe bancă, Spurs a luat 18 puncte din 48. Cu Mou, statistica e de 26 de puncte din 48. Rezultă medii de 1.1 puncte pe etapă pentru argentinian și 1.6 puncte pe etapă pentru portughez. 

Defensiva a fost la fel de slabă, 22 de goluri primite de Mourinho și 21 de Pochettino, în vreme ce atacul avea 21 de goluri marcate cu tehnicianul anterior și are 28 cu noul antrenor. În sprijinul lui Mourinho se poate vorbi despre criza accidentărilor pe care o traversează Tottenham, cu Harry Kane, Heung-Min Son, Moussa Sissoko, Ryan Sessegnon și Hugo Lloris indisponibili o lungă perioadă. Azi, Spurs evoluază pe terenul lui Burnley:

Burnley e neînvinsă în ultimele 6 etape, perioadă în care le-a bătut pe Leicester și Manchester United și a remizat cu Arsenal. Tottenham a fost eliminată de Norwich din Cupa Angliei, a fost învinsă de Leipzig acasă în Liga Campionilor și a pierdut și ultimele două etape de campionat.

Pont: 1X, cota 1.50Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1