GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  COTE PARIURI

Protestele violente din SUA scad cota lui Trump la pariuri, în cursa pentru Casa Albă

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2020 08:27

Președintele american Donald Trump pierde teren în lupta pentru un nou mandat la Casa Albă, ca urmare a modului în care gestionează escaladarea protestelor anti-rasism ce au loc în SUA în aceste zile. 

Trump pare că își pierde susținerea votanților cu fiecare zi în care protestele cauzate de moartea lui George Floyd produc pagube însemnate, în vreme ce fostul vicepreședinte Joe Biden este în ascensiune. Cel puțin, acestea sunt concluziile care apar în urma variațiilor de la bursa pariurilor. 

Alegerile din Statele Unite, programate la începutul lunii noiembrie, nu mai au un favorit cert. Chiar dacă pandemia de Coronavirus a provocat numeroase decese în Statele Unite, iar șomajul a atins cote nemaiîntâlnite în ultimii șaptezeci de ani, peste 40 de milioane de oameni rămânând fără loc de muncă în ultimele două luni și jumătate, Donald Trump nu își pierduse încrederea alegătorilor săi. Totuși, pe fondul protestelor violente din ultimele zile, lucrurile s-au schimbat semnificativ. 

Uciderea lui George Floyd de către poliția din Minneapolis și felul în care Trump gestionează situația au făcut ca agențiile de pariuri să își modifice cotele în privința alegerilor prezidențiale din toamnă. Înaintea izbucnirii pandemiei de Covid-19, Trump avea cota 1.80 pentru un nou mandat, fiind favorit. Ultimele două luni și jumătate, cu toate problemele întâlnite, nu schimbaseră cu nimic bursa pariurilor. 

Dar în săptămâna ce s-a scurs de la uciderea lui George Floyd, cota președintelui american s-a depreciat și a ajuns să fie egală cu a rivalului democrat, Joe Biden. Unele agenții îl mai văd încă pe Trump favorit, cu o cotă de 1.90, dar la o diferență mică față de Biden, care are cota 2.10. Majoritatea agențiilor oferă însă cota 2.00 pentru ambii candidați. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  02 Iunie 2020, 11:50

Pot scadea sansele,pot urca,oricum nu prea conteaza pt ca covid 19 ii va tine departe pe alegatori de urne si la noi si la ei...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează