GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA CAMPIONILOR

PSG - Dortmund: Borussia, fără nicio victorie importantă în deplasare în acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2020 14:43

PSG - Dortmund: Azi, de la ora 22:00, PSG caută revanșa în fața celor de la Dortmund și calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. 

În tur, Dortmund s-a impus cu 2-1. S-ar putea să nu fie un rezultat suficient, dat fiind faptul că Borussia nu se descurcă nemaipomenit în deplasare. În Bundesliga a cedat la Bayern și Leverkusen, cele mai grele deplasări de până acum, iar în Liga Campionilor a pierdut la Inter și Barcelona.

Statistici pentru specialiști și pariori

În 89% din etapele de campionat ale lui PSG s-au înregistrat cel puțin 8 cornere. În meciurile din Liga Campionilor, doar în 43% din cazuri s-a ajuns la 8 cornere. PSG să aibă minimum 5 cornere, cota 1.30. 
PSG a câștigat toate cele 3 meciuri de acasă în Liga Campionilor. Cota pentru calificarea lui PSG e 2.17. 
În privința cartonașelor, în actuala stagiune de Liga Campionilor, în 71% din meciurile lui Dortmund și PSG s-au arătat minimum 4 cartonașe. În cazul Borussiei, în toate partidele s-au arătat câte cel puțin 3 cartonașe. Peste 4.5 cartonașe, cota 1.65. 

În 26 dintre ultimele 30 de partide jucate de PSG în Liga Campionilor s-au marcat minimum 3 goluri. La fel și în ultimele 4 meciuri ale lui Dortmund. Cota pentru minimum 3 goluri e 1.37. Varianta ”Ambele marchează și peste 2.5 goluri” are cota 1.53. 

2.10 este cota pentru un gol al lui Haaland.

În cele 197 de partide jucate în această ediție a Ligii Campionilor, mai bine de un sfert din numărul total de goluri, 26%, s-au marcat în ultimele 15 minute. 60% din goluri s-au marcat în repriza secundă. Mai multe goluri în repriza secundă, cota 1.91

Alte medii pe meci:
9.7 cornere - peste 8.5 cornere, cota 1.51
4.42 cartonașe - peste 3.5 cartonașe, cota 1.25
24.76 faulturi - peste 24.5 faulturi, cota 1.95
3.81 offside-uri - sub 4.5 offside-uri, cota 1.95

Gazdele au probleme de efectiv destul de serioase. Kylian Mbappe, incert azi, le-a dat emoții parizienilor. Extrem de răcit, francezul a fost chiar suspect de coronavirus, însă rezultatele au fost negative. Lipsesc Marco Verratti, Thomas Meunier și Thiago Silva. De partea cealaltă, Dortmund are aceeași doi absenți ca și în ultimele săptămâni, Reus și Delaney. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează