GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

PSG - Lille: Duel pentru titlu în Ligue 1! Trei PONTURI pentru meciul săptmânii în Franța

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 01:46 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 01:46

PSG - Lille se joacă azi, de la 18:00, într-o partidă din cadrul etapei a 31-a din Ligue 1 care ar putea avea un efect important asupra luptei la titlu. Cele două formații sunt în fruntea ierarhiei din Franța, la egalitate de puncte, cu opt etape înainte de final.

Lille a terminat în genunchi ultimele două runde din Ligue 1 și a pierdut fotoliul de lider. Echipa lui Christophe Galtier a terminat la egalitate cu Monaco, scor 0-0, și a pierdut, neașteptat, cu Nimes, pe teren propriu, scor 1-2. PSG a profitat și a trecut pe prima poziție după ce a învins-o pe Lyon, scor 4-2.

PSG domină clar duelurile cu Lille și pornește cu prima șansă și la duelul de azi, asta chiar dacă oaspeții au o echipă extrem de puternică în acest sezon. Lille n-a mai reușit să câștige pe terenul lui PSG din 1996, iar campioana Franței are patru victorii la rând pe teren propriu cu Lille.

Verratti, Bernat, Sarabia și Kehrer sunt în continuare accidentați, dar Pochettino poate miza în atac pe tripleta Mbappe, Di Maria și Neymar, iar la nevoie ar putea intra și Icardi, refăcut și el după problemele pe care le-a avut în ultimele săptămâni.

TREI PONTURI PENTRU PSG - LILLE:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează