GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

PSG - Man. United: Francezii vor răzbunare în fața ”diavolilor”. Două cote excelente pentru meciul zilei din Champions League

Articol de - Publicat luni, 19 octombrie 2020 17:19 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 17:48

PSG - Manchester United se joacă marți, de la 22:00, în prima etapă din grupele UEFA Champions League. Francezii vor să se răzbune după dubla de tristă amintire cu United din 2019.

PSG începe un nou sezon de Liga Campionilor cu gândul de a câștiga trofeul pentru care șeicii au investit miliarde de euro. Campioana Franței primește vizita ”diavolilor” de la Manchester United, într-o reeditare a dublei de foc din 2019. Atunci, PSG câștiga cu 2-0 pe Old Trafford, dar se prăbușea acasă, 1-3, și era eliminată încă din ”optimi”.

PSG și United împart grupa H din Liga Campionilor cu Bașakșehir și RB Leipzig, dar n-ar trebui să aibă probleme în privința calificării, asta chiar dacă Leipzig este o echipă puternică și extrem de imprevizibilă. Înaintea duelului cu United, Tuchel are serioase bătăi de cap cu jucătorii indisponibili. Icardi, Verratti, Draxler, Bernat, Kehrer și Paredes nu vor putea evolua, în timp ce Marquinhos este incert.

PSG vine după cinci victorii consecutive în Ligue 1! Mai mult, chiar dacă a avut mai mulți absenți, PSG n-a primit decât un gol în aceste cinci etape. De cealaltă parte, United a fost ”demolată” de Tottenham, 1-6, dar a reușit să mai repare din moral odată cu victoria de la Newcastle, 1-4, venită însă în ultimele minute de joc.

Casele de pariuri o dau favorită pe PSG, iar cotele pentru un succes al parizienilor variază între 1,60 și 1,64. Victoria lui United e răspălătită cu cote între 4,80 și 5,50, în timp ce un egal le oferă pariorilor o cotă de 4,40.

Vorbim despre două echipe cu un apetit ofensiv puternic, așa că ne așteptăm ca jocul de pe ”Parc des Princes” să fie unul spectaculos, cu multe faze de poartă și goluri.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,59 la Betano

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,62 la Betfair

Citește mai multe știri despre Liga Campionilor:

Alarmă pentru Lucescu! Ultrașii Kievului vor putea intra la meciuri

România a ajuns rușinea Champions League! 7 ani de insuccese pe cea mai importantă scenă europeană

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează