GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

PSG - Metz: Parizienii i-ar putea avea azi în teren pe Mbappe, Di Maria și Icardi

Articol de - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 14:42 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 14:48

PSG - Metz, ocupantele locurilor 17 și 18 în Ligue 1, se întâlnesc azi, de la ora 22:00, într-o partidă în care parizienii pot obține, în sfârșit, prima victorie a sezonului. 

În cele două etape scurse până acum, aceștia nu au obținut niciun punct și nu au marcat niciun gol. Echipa lui Thomas Tuchel, finalistă a ultimei ediții din Liga Campionilor, a fost afectată de epidemia de coronavirus și a trebuit să improvizeze dar, chiar și așa, rezultatele au fost sub așteptări. 

Norocul lui PSG este că azi are în față un adversar aflat la fel de jos în clasament. Metz a pierdut cu Monaco și Lille și, de asemenea, nu a marcat. Statistica meciurilor directe e net favorabilă gazdelor, care au câștigat ultimele 9 dispute. Și veștile bune nu se opresc aici pentru antrenorul Thomas Tuchel. 

Chiar dacă nu îi va avea la dispoziție pe Neymar, Kurzawa și Leandro Paredes, suspendați după cartonașele roșii primite cu Marseille, și nici pe Sergio Rico și Navas, indisponibili, PSG ar putea conta diseară pe Draxler, refăcut după accidentare, dar și pe Kylian Mbappe, Mauro Icardi și Marquinhos, care au încheiat perioada de carantină. 

Pe teren propriu, în fața unui adversar modest și fiind cu orgoliul rănit, PSG ar trebui să se impună fără probleme. În ultimele 8 confruntări cu Metz din Ligue 1, parizienii au marcat nu mai puțin de 27 de goluri și, măcar din punct de vedere al moralului, adversarul ar trebui să îi fie la îndemână. 

Pont: PSG marchează 2+, cota 1.40 la Betfair

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează