GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

PSG reia azi campionatul intern, însă Thomas Tuchel are nu mai puțin de 7 jucători bolnavi de coronavirus!

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2020 10:58 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 11:47

La nici trei săptămâni de la finala Ligii Campionilor, pierdută în fața lui Bayern Munchen, PSG revine în campionatul intern, acolo unde azi, de la ora 22:00, urmează să joace în deplasare, pe terenul nou-promovatei Lens. 

Trecând peste faptul că vacanța parizienilor a fost aproape inexistentă, o altă problemă a pus pe jar campioana Franței. Mbappe, Neymar, Keylor Navas, Marquinhos, Leandro Paredes, Angel Di Maria și Mauro Icardi au coronavirus, ceea ce înseamnă că Thomas Tuchel va trebui să se descurce cu un lot mult mai puțin consistent. În plus, căpitanul Thiago Silva a plecat la Chelsea în această vară. 

Fără aproape toate vedetele sale, PSG ar putea începe cu stângul noul sezon. Antrenorul Tuchel a declarat: ”Pentru mine, important e să nu ne așteptăm la prea multe. În mod normal, după o finală, ar fi trebuit să începem noul sezon cu meciuri de pregătire, nu cu o partidă dificilă, cum e cea de la Lens”. 

Marile probleme ale lui PSG sunt legate de postul de portar și în linia de atac. Dintre toți goalkeeperii, parizienii îl mai au la dispoziție doar pe polonezul Marcin Bulka, după ce Alphonse Areola a plecat la Fulham, iar Sergio Rico și Keylor Navas sunt indisponibili. În atac, Mbappe, Neymar, Angel Di Maria, Mauro Icardi și Choupo-Moting sunt, și ei, indisponibili, ceea ce face ca Tuchel să aibă foarte puține opțiuni la dispoziție. 

Pentru a-și completa lotul, antrenorul german a apelat la 5 juniori, care au făcut deplasarea la Lens alături de restul echipei. 

De partea cealaltă, Lens a revenit în Ligue 1 cu o înfrângere, 1-2 la Nice, echipă care conduce clasamentul cu două victorii în primele două runde. 

Pont: 1 cu handicap (+1.5), cota 1.42 - Lens nu pierde la mai mult de 1 gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează