PARIURI SPORTIVE  ·  CAMPIONATE

Punctele forte ale lui Union Berlin înaintea meciului cu Bayern și ponturile pentru pariori

Articol de — Sambata, 16 Mai, 14:14

Duminică, de la ora 19:00, la Berlin, liderul Bayern Munchen o înfruntă pe nou-promovata Union, ocupanta locului 11 în Bundesliga. În tur, bavarezii s-au impus cu 2-1. 

Întreruperea competițiilor a fost o șansă pentru Bayern Munchen, care și-a recuperat golgeterul, Robert Lewandowski, pentru restul sezonului. Atacantul își va putea ajuta acum echipa nu doar în campionat, ci și în fazele finale ale Ligii Campionilor. 

Union Berlin e o echipă inteligentă

Venind din liga a doua, Union e o formație cu posibilități destul de reduse. Totuși, ocupă locul 11 în clasament, departe de retrogradare, iar acest lucru nu e o întâmplare, ci e rezultatul unei strategii adecvate. 

Spre exemplu, Union e formația cu a doua cea mai slabă posesie din Bundesliga, ceea ce înseamnă că preferă să cedeze balonul adversarilor și să se apere aglomerat, cu 3 apărători centrali pe linia de fund. Nu întâmplător, are a 9-a defensivă a campionatului. 

Ca număr de goluri marcate, atacul său stă mai bine doar ca al ultimelor trei clasate, dar acest lucru nu e o problemă atât timp cât nu există amenințarea retrogradării. Dar Union e una dintre cele mai bune echipe din campionat la fazele fixe (10 goluri marcate), reușind să înscrie mai mult din astfel de situații chiar decât Bayern Munchen (8). Fundașul dreapta de la Union, Trimmel, căpitanul echipei, a dat 9 pase de gol, dintre care 7 au fost din corner.

Ponturi pentru pariuri

Union a câștigat doar jumătate dintre meciurile de acasă, 6. Bayern, pe de altă parte, este o bună formație de deplasare, acolo unde a câștigat trei sferturi dintre partide (8) și unde are o medie de aproape 3 goluri înscrise pe etapă. Pentru o cotă de 2.30 oferită de Fortuna, putem încerca varianta 2 la pauză și la final. 

Se poate încerca și varianta ”cel puțin 9 cornere în meci”. Fortuna oferă o cotă de 1.51 pentru un astfel de pariu. 

Citește și alte pariuri sportive:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1